Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Habera na Markíze prestrelil: Neuveriteľná reakcia v priamom prenose!

Paľo Habera v priamom prenose na rovinu povedal, čo si myslí. Zobraziť galériu (5)
Paľo Habera v priamom prenose na rovinu povedal, čo si myslí. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Servítku si pred ústa nedával! Paľo Habera (53) je s markizáckou šou SuperStar neodmysliteľne spätý už veľa rokov. Ako jedna z hlavných tvárí projektu by ho mal aj pozitívne reprezentovať. To sa aspoň od neho očakáva. O to väčším prekvapením bolo, čo známy Slovák spravil včera v priamom prenose. A ako na svoje odvážne slová vzápätí sám zareagoval.

V nedeľu večer sa na obrazovkách Markízy vysielalo prvé finálové kolo speváckej šou SuperStar. Na pódiu sa predstavilo 8 súťažiacich, ktorí spievali piesne z prvých priečok hitparád. K najvýraznejším výkonom večera patril bez pochýb spev Emmy Drobnej. Tá odzbrojila aj samotného porotcovského kata Paľa Haberu.

To, čo zahlásil po jej výkone, totiž rozhodne nikto nečakal. Na rovinu povedal, že dúfa, že ryšavka nevyhrá. A dôvod? Víťaz totiž musí rýchlo nahrať album a on nechce, aby spievala „shity”. Bez okolkov tak prezentoval názor, že prvý album najlepšieho speváka zo súťaže bude jednoducho odpad. 

„Ja neviem, či teraz nepoviem niečo proti tomuto projektu, ale ja dúfam, že nevyhráš túto súťaž, pretože tí víťazi to majú vždy veľmi ťažké. Musia do 3 mesiacov  vydať dosku a nechcem, aby si nahrala nejakú shitovu platňu,“ zahlásil Habera v priamom prenose. „Ty si zaslúžiš nejaké lepšie pesničky ako rýchle a narýchlo zbúchané, len aby niekto zarobil peniaze,“ prekvapil svojou otvorenosťou porotca. 

Mnohých jeho preslov určite zaskočil. V šou totiž pôsobí už roky, zarobil si v nej pekné peniaze a teraz v ju v priamom prenose kritizuje – to môže na televíziu pôsobiť pekne nevďačne. „To mi môžete zatlieskať ináč, to bolo odvážne,“ zareagoval na vlastný komentár vzápätí samotný Habera, a tak diváci jeho negatívnym slovám o SuperStar v priamom prenose ešte aj poriadne tlieskali. 


Po prvom finálovom večere je v SuperStar už o jedného súťažiaceho menej. Na základe SMS hlasovania z projektu vypadol veľký favorit súťaže Daniel Křížka. 


Viac o téme: Paľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu