Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pamätáte si Dalibora Slepčíka zo SuperStar? Uplynulo 9 rokov… Je z neho dospelý chlap a TAKTO vyzerá!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tv Nova)

BRATISLAVA - Síce v roku 2015 vyhrala SuperStar Emma Drobná, no ani Dalibor Slepčík nepatrí k tým, na ktorých by sa zabudlo. Dievčatám sa v tom čase z 15-ročného speváka roztápali srdcia a ten sa vďaka svojmu talentu prebojoval až na štvrté miesto vo finále. Odvtedy však uplynulo už 9 rokov a Dalibor má 24 rokov. Aha, ako dnes vyzerá!

V roku 2015 sa do šou SuperStar prihlásil mladučký a roztomilý Dalibor Slepčík. Porotu očaril a poslali ho ďalej. Prebojovať sa mu podarilo až do finálovej zostavy a spolu s ním aj jeho sestre Sabíne. Úspešnejší bol však napokon práve 15-ročný Dalík. Hoci titul SuperStar získala Emma Drobná, jemu sa podarilo umiestniť na krásnom 4. mieste. 

V roku 2021 svoje šťastie skúšal aj v šou Česko Slovensko má talent a opäť mu spoločnosť robila jeho sestra. Nevystupovali však spolu, ale aj tentokrát prišli každý sám za seba. Tam Dalibor prezradil, že hudbe sa venuje stále, navyše je aj úspešným futsalistom. A darí sa mu aj na sociálnych sieťach - tam ho aktuálne sleduje už takmer 30 tisíc ľudí. 

Pamätáte si Dalibora Slepčíka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram D.S.)

Tým každý deň praje pekný deň novou svojou fotkou. A pozrite, už to dávno nie je ten sladký chlapec zo SuperStar. Aktuálne má Dalibor už 24 rokov a na svoje prerazenie v šoubiznise ešte čaká. Má však všetky predpoklady na to, aby z neho raz bola veľká hviezda. Veď posúďte sami!

Viac o téme: SuperStarDalibor Slepčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu