Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Finalistka SuperStar zhodila 40 kíl: Pozrite si FOTO, ako sa zmenila!

Veronike Danišovej sa podarilo schudnúť až 40 kíl. Zobraziť galériu (12)
Veronike Danišovej sa podarilo schudnúť až 40 kíl. (Zdroj: Tv Markíza/Facebook V.D.)

BRATISLAVA - Wau! V hudobnom priemysle väčšinou nestačí len talent od Boha - aby bol spevák úspešný, potrebuje svoj štýl, vhodný imidž a v neposlednom rade aj oku lahodiaci výzor. Toto si veľmi dobre uvedomuje aj mladá finalistka speváckej šou SuperStar Veronika Danišová (21). Upriamila sa preto na svoju postavu a začala na nej tvrdo makať. A dnes je ľahšia o neuveriteľných 40 kíl. Pozrite si tmavovláskine fotky ešte z čias pred touto obrovskou premenou.

Od nedele sú známe mená súťažiacich, ktorým sa v speváckej šou SuperStar podarilo prebojovať až do vysnívaného finále. Jednou z nich je aj 21-ročná Veronika Danišová.


To tu ešte nebolo: Súrodenecká dvojica vo finále SuperStar!


Speváčka počas nedeľného priameho prenosu ohurovala ženskou postavou v čiernom koženom outfite. No ešte nedávno by si takýto módny kúsok na seba zrejme obliecť nemohla. Ako totiž tmavovláska pred kamerami prezradila, jej telo prešlo v poslednom čase premenou. A teda naozaj obrovskou. 

„Od prvého kastingu som zhodila asi 13 – 15 kíl,“ povedala brunetka v živom vysielaní. Už tento fakt stojí za veľké uznanie. No celkovo, odkedy sa speváčka rozhodla chudnúť, sa jej podarilo zhodiť oveľa, oveľa viac. „Celkovo asi 35 – 40 kíl. Ja už to nejako neriešim,“ uviedla Veronika.

Pozrite si zábery talentovanej Slovenky ešte z čias, keď nemala svoje telo úplne pod kontrolou. Pri porovnaní s nedeľným semifinále, ide skutočne o nemalú premenu. 

Veronika Danišová na fotke s hercom Lukášom Latinákom. Na zábere síce nevidno celú postavu, no už podľa tváre je jasné, že mala speváčka o niekoľko kíl navyše.
Zobraziť galériu (12)
Veronika Danišová na fotke s hercom Lukášom Latinákom. Na zábere síce nevidno celú postavu, no už podľa tváre je jasné, že mala speváčka o niekoľko kíl navyše.  (Zdroj: Tv Markíza/Facebook V.D.)

 

Viac o téme: SuperStar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu