Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Všetky ženy sveta jej závidia! Koketa Sophia Loren - má 81 a vyzerá na 50

To sa tej Sophii Loren dobre smeje, keď sa jej podarilo oklamať čas. Zobraziť galériu (13)
To sa tej Sophii Loren dobre smeje, keď sa jej podarilo oklamať čas.

LOS ANGELES - Porazila starobu! Slávna herečka Sophia Loren oslávila pred pár dňami 81. narodeniny, čo však pri pohľade na ňu znie neuveriteľne. Bohyňa z Talianska totiž ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu a pýši sa tvárou, na ktorej by ste márne hľadali nejaké vrásky. Nečudo, že po zhliadnutí reklamy, v ktorej nestarnúca diva účinkuje, zblednú zavisťou mnohé ženy.

Stále rovnako šarmantná! Keď sa spomenie meno herečky Sophie Loren, hádam každému sa vybavia prívlastky ako sexsymbol, bohyňa, diva, či zvodkyňa. A hoci má táto Talianka svoje najlepšie roky už za sebou, aj po prekročení 80-tky je vo výbornej forme. 

Dôkazom je reklama na rúž, ktorý jej pri príležitosti nedávnych narodenín navrhla dvojica Dolce&Gabbana. „Vždy bola pre nás veľkou inšpiráciou. Takto sa jej chceme poďakovať,” povedali na margo nezvyčajného darčeka dizajnéri. Že nestrnúca diva ešte stále dokáže ľuďom vyraziť dych, potvrdzuje práve spomínaný spot, kde sa predviedla v čiernych čipkovaných šatách, s našpúlenými perami, bezchybnou tváričkou a ako ozajstná koketa. 

Znie to neuveriteľne, no táto umelkyňa akékoľvek plastiky popiera. „Mám sa rada taká, aká som,” povedala v jednom rozhovore Sophia. Zároveň prezradila aj recept na svoj boj so starobou. „Prameň mladosti existuje vo vašej mysli, vo vašich schopnostiach a kreativite, ktorú prinášate do svojho života, i do životov ľudí, ktorých milujete. Keď sa naučíte tento zdroj využívať, tak sa vám potom skutočne podarí prekonať svoj vek,” dodala talianská bohyňa. Tak čo dámy, vezmete si jej slová k srdcu?

VIDEO: Sophia Loren sa v reklame predviedla ako zvodná koketa. 

Sophia Loren

Viac o téme: Sophia Loren
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu