Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kedysi sexbomba, dnes... Má 86 a takto vyzerá!

Sophia Loren Zobraziť galériu (9)
Sophia Loren (Zdroj: Columbia Pictures)

RÍM - Sophia Loren patrí medzi celebrity, ktoré netreba hádam nikomu predstavovať. Žena, o ktorej snívali milióny mužov po celom svete, dnes oslavuje 86. narodeniny. A hoci sa v posledných rokoch venuje najmä rodine a je typickou babkou na plný úväzok, raz za čas sa ukáže v spoločnosti. Nuž, a treba uznať, že vždy vyzerá skvele!

Sophia Scicolone sa narodila 20. septembra 1934 v Ríme ako nemanželské dieťa. Kvôli chudej postave bola terčom posmechu a prezývali ju Špáradlo. Milovala kino a veľmi túžila po tom, aby sa z nej stala herečka. 

Svoj sen si začala plniť ako 17-ročná účinkovaním v počine Quo Vadis, kde stvárnila krásnu otrokyňu. Šarm a pôvab využila aj pri profesii modelky, či na súťaži krásy, kde skončila druhá. Obrovským víťazstvom však pre ňu bolo skôr to, že si ju medzi kráskami všimol jej osudový muž. 

Sophia Loren kedysi-
Zobraziť galériu (9)
Sophia Loren kedysi-  (Zdroj: United Artists)

O 20 rokov starší producent Carlo Ponti. Ten jej zaplatil herecké kurzy, poradil jej, aby sa premenovala na Sophiu Loren a pomáhal jej naprieč celou kariérou. Keď mu Sophia padla do oka, bol v tom čase ženatý. V roku 1966 sa však v Paríži zosobášili a plánovali si rodinu. Krásna herečka dvakrát potratila, napokon sa jej narodili synovia Carlo a Edoardo. Tí zo slávnej Sophie spravili babičku a tá si chvíle strávene s vnúčatami veľmi užíva. 

Sophia Loren aj po rokoch ohuruje zjavom.
Zobraziť galériu (9)
Sophia Loren aj po rokoch ohuruje zjavom.  (Zdroj: SITA)

Sophia Loren ohúri zjavom aj na staré kolená.
Zobraziť galériu (9)
Sophia Loren ohúri zjavom aj na staré kolená.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sophia Loren
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu