Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Lesbické hrátky priamo na ulici: Ožraté televízne »hviezdy« ako z porna!

Melissa Reeves a Kayleigh Morris sa na ulici správali akoby si odbehli z nakrúcania filmu pre dospelých. Zobraziť galériu (6)
Melissa Reeves a Kayleigh Morris sa na ulici správali akoby si odbehli z nakrúcania filmu pre dospelých.

LONDÝN - Hlavne zaujať! Tohto hesla sa často držia postavičky, ktoré sa zviditeľnia účinkovaním v nejakej televíznej reality šou. A kvôli 5 minútam slávy sú ochotné obetovať aj všetkú súdnosť. Príkladom sú napríklad Melissa Reeves a Kayleigh Morris, ktoré sú vo Veľkej Británii známe vďaka projektu Ex On The Beach. Dvojica krások pred pár dňami predviedla v londýnskych uliciach scénku ako vystrihnutú z filmov pre dospelých.

Utrhli sa z reťaze! Melissa Reeves, ktorá sa prezentuje ako modelka a DJ-ka, vyzerá na prvý pohľad ako krehká a sladká blondínka. V skutočnosti však mladá Britká nemá žiadne zábrany a slovo hanblivosť by ste v jej slovníku hľadali márne. Nedávno sme vás na topkách informovali o žúre, ktorý televízna hviezdička zakončila otŕčaním holého zadku a bradaviek v uliciach, teraz na seba strhla pozornosť opäť. 


Pozrite si tiež: Britská DJ-ka to rozbalila na ulici: Otŕčala holý zadok aj zvedavú bradavku!


Melissa si vzala na pomoc kamarátku Kayleigh Morris, ktorá je taktiež spätá s reality šou Ex On The Beach. Dievčatá si v jednom z londýnskych barov vyhodili z kopýtka a značne podgurážené sa za prítomnosti fotografov išli hrať na lesbičky. Blondínka najskôr odhŕňala priateľke šaty, aby si každý mohol obzrieť jej nahé prsia. Neskôr sa zohla k jej bradavke, aby ju mohla olízať. 

Nevedno, aké mal horúci večer vyvrcholenie, no krásky ho nezabudli komentovať prostredníctvom twitteru. „Keď sa opiješ a na ďalší deň ráno vidíš fotky, ako ich pokrytci komentujú, len sa smeješ,” pripísala k inkriminujúcim fotkám Kayleigh. „Záblesk z včerajšej noci... Kráčam klubom, hľadám kamošku a zrazu padnem na zadok. To vôbec nebolo trápne, však?” pridala sa Melissa. Čo ich správanie bolo smiešne, posúdi každý sám. Isté však je, že pozornosti sa tieto "hviezdy" dočkali.

Krásky z britskej reality šou sa pred fotografmi odviazali.
Zobraziť galériu (6)
Krásky z britskej reality šou sa pred fotografmi odviazali.

Viac o téme: Melissa Reeves and Kayleigh Morris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu