Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šedivý Brad Pitt vyvetral rodinku, vyschnutá Angelina stojace bradavky!

Brad Pitt pútal na nákupoch pozornosť šedivou bradou, jeho žena Angelina Jolie trčiacimi bradavkami. Zobraziť galériu (9)
Brad Pitt pútal na nákupoch pozornosť šedivou bradou, jeho žena Angelina Jolie trčiacimi bradavkami.

LOS ANGELES - Podprsenky nenosí! Manželia Brad Pitt (51) a Angelina Jolie (40) sa vo chvíľach voľna usilujú naplno venovať svojej početnej rodinke. Pred pár dňami sa napríklad vybrali na nákupy spoločne s dcérkou Shiloh Nouvel (9) a synom Paxom (11). Sexi päťdesiatnik bol dokonale nahodený, no šedivá brada prezrádza, že už nepatrí k tým najmladším. Jeho nemenej slávna žena si s výberom outfitu príliš veľkú námahu nedala. Jediné, čo na nej pútalo pozornosť, boli trčiace bradavky.

Angelina Jolie a Brad Pitt spolu vychovávajú šesť ratolestí. V roku 2008 sa im narodili dvojičky Knox Léon a Vivienne Marcheline, ktoré v uplynulých dňoch oslávili narodeniny. Prominentný pár nafotili krátko pred tým novinári na nákupoch v hračkárskom obchode. Spoločnosť im robil adoptovaný syn Pax a dcéra Siloh Nouvel, o ktorej je známe, že túži byť chlapcom. Krásne dievčatko bolo aj tentokrát oblečené v chlapčenských veciach, čo nasvedčovalo tomu, že si to akosi stále nerozmyslela. 


Mohlo by vás zaujímať: Dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta je nádherná: Ehm, ale čosi tu nesedí!


Prehnane vyobliekaná nebola ani slávna mama Angelina. Herečka stavila na pohodlie a svoje extrémne štíhle telo zahalila do nohavíc a voľného trička, spod ktorého jej trčali bradavky. Nie je žiadnym tajomstvom, že tmavovláska po nedávnej operácii podprsenky príliš nenosí. Napokon, jej silikóny ani takúto oporu nepotrebujú. 


Pozrite si tiež: Chudulinká Jolie po plastike chodí na ostro: Angelina, stoja ti bradavky!


V porovnaní s herečkou si však Brad na svoj imidž očividne potrpí aj mimo kamier. Nahodený v nohaviciach, obobnutej košeli a s klobúkom na hlave vyzeral stále rovnako švihácky, ako sme zvyknutí. Na sexepíle mu však mierne uberala šedivá brada, ktorá prezrádza, že sympatický päťdesiatnik už nepatrí k tým najmladším.   

Vychudnutá Angelina Jolie si po operácii pŕs na nosenie podprsenky vôbec nepotrpí.
Zobraziť galériu (9)
Vychudnutá Angelina Jolie si po operácii pŕs na nosenie podprsenky vôbec nepotrpí.

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu