Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najlepšie FOTO Angeliny Jolie, Brada Pitta a ich detí: Nádhera!

Angelina Jolie ozdobila svojim šarmom novembrové vydanie magazínu Vogue. Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie ozdobila svojim šarmom novembrové vydanie magazínu Vogue.

LOS ANGELES - Znovu očarujúco krásna! Herečka Angelina Jolie (40) je v poslednej dobe stále viac kritizovaná za svoju extrémne štíhlu postavu. Pri pohľade na jej najnovšie fotky však nemôže mať nikto výhrady. Talentovaná umelkyňa ozdobila svojim šarmom novembrové vydanie magazínu Vogue. Na pomoc si prizvala aj manžela Brada Pitta (51) a svoje ratolesti. Nuž a výsledok stojí naozaj za to.

Toto sa podarilo! Pri listovaní novembrového vydania magazínu Vogue si prídu na svoje hádam všetci fanúšikovia jednej z najdokonalejších hollywoodskych rodiniek. Reč je Angeline Jolie a Bradovi Pittovi, ktorí spolu vychovávajú šesť ratolestí. 

Atraktívna brunetka v uplynulých rokoch desila chudou postavou, no zdá sa, akoby nejaké to kilo pribrala. Známa fotografka Annie Leibovitz zvečnila Angelinu v mori ako zmyselnú bohyňu, no čitateľom ju ukazuje ako aj šťastnú maminu obklobenú kŕdľom svojich detí. Zo záberov srší rodinná idylka a pohoda. 

Jolie poskytla magazínu otvorený rozhovor, v ktorom sa vyjadruje k najnovšiemu počinu By the Sea. V ňom si uznávaná herečka zahrala spoločne s manželom Bradom Pittom. Zároveň reagovala aj na otázky intímného charakteru. O herečke je známe, že v strachu z rakoviny podstúpila začiatkom roka 2013 dvojitú mastektómiu, neskôr si dala odstrániť tiež vaječníky a vajíčkovody.  

Hoci sa väčšina žien pribúdajúcich rokov desí, brunetka to vníma inak. „Obe ženy z mojej rodiny, mama a babka, začali zomierať vo svojich 40 rokoch. Som v ich veku a neviem sa dočkať päťdesiatky, aby som vedela, že som to prekonala,” uviedla pre Vogue Jolie. Obrovskou oporou sú pre ňu nielen jej deti, ale aj vzorný manžel Brad Pitt. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Angelina Jolie vyzerá na najnovších záberoch úchvatne.
Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie vyzerá na najnovších záberoch úchvatne.

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu