Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO Ako za sebou Maria ťahala kamaráta na invalidnom vozíku: Neminul ju poriadny trest!

Kamaráti vystrájali na parkovisku
Kamaráti vystrájali na parkovisku (Zdroj: FOto: YuoTube)

SUNDERLAND – Párik kamarátov sa vybral na nákupy do obchodného centra v britskom Sunderlande. Očividne sa chceli zabávať. Dvadsaťročná vodička Maria Adamsová naštartovala auto, jej kamarát sadol na invalidný vozík, pričom sa auta držal pomocou šatky, a takto ho dievčina ťahala po parkovisku. Všetko nasnímali priemyselné kamery, mladú vodičku neminul poriadny trest.

Kamery v garážach supermarketu zaznamenali pracovníčku operačného strediska ako vozí v noci autom po parkovisku svojho kamaráta na invalidnom vozíku. Muž sa držal šatky, ktorá bola pripevnená v kufri jej auta. Je potrebné spomenúť, že muž je zdravý, invalidný vozík je určený pre handicapovaných zákazníkov.

Kamaráti takto jazdili po parkovisku medzi autami niekoľko minút. Maria sa rozbehla, muž sa po dosiahnutí požadovanej rýchlosti pustil a takto svoj manéver zopakovali niekoľkokrát.  

Incident sa stal tesne po polnoci ešte v januári, no vodička sa nedávno postavila pred súd. Ako informuje denník Daily Mail, sudkyňa označila jej nápad za hlúpy. Okrem dvojročného zákazu šoférovania jej uložila pokutu 1400 libier (1750 eur), štyri mesiace má zákaz v noci vychádzať von a rok bude vykonávať verejnoprospešné práce. Dievčina svoju vina uznala.  

Invalidný vozík na parkovisku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu