Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

»Vrah!« kričali na Bartošovej muža... Skončil na psychiatrii!

Josef Rychtář sa po smrti svojej ženy Ivety Bartošovej zrútil. Zobraziť galériu (7)
Josef Rychtář sa po smrti svojej ženy Ivety Bartošovej zrútil.

PRAHA - Všetci sú proti nemu! Iveta Bartošová (†48) mala vo svojom okolí možno až príliš veľa mužov, ktorí sa starali o jej osud. Expartner Domenico Martucci (37), údajný únosca Zdeněk Macura (39) aj liečiteľ Jan Saavedra (57) sa teraz zhodujú, že za jej smrťou treba vidieť čerstvého vdovca Josefa Rychtářa (56). Druhý menovaný ho priamo označil za vraha. Bývalý ochrankár sa nakoniec po úmrtí manželky zrútil. Musel byť hospitalizovaný na psychiatrii.

Zrútil sa! Keď si Iveta Bartošová začala s Josefom Rychtářom, mnohí z jej okolia neboli nadšení. Bývalý ochrankár bol obviňovaný z toho, že mu ide len o peniaze a popularitu. Zlé body získal aj za záhadné modriny, s ktorými sa speváčka objavovala. 

Keď v utorok spáchala samovraždu skokom pod vlak, jej ochrancovia nelenili a začali viniť práve jej manžela. Niektorí na neho poukazovali len nenápadne, iní zas úplne otvorene. „Nechcem na nikoho ukazovať prstom, ale som veľmi zvedavý na to, ako celú vec polícia a úrady vyšetria,” vyjadril sa pre extra.cz Domenico Martucci, ktorý bol s Rychtářom na nože. 

Za čerstvým vdovcom nestojí ani liečiteľ Jan Saavedra, ktorý bol dokonca svedkom na Ivetinej a Josefovej svadbe. Podľa neho bola blondínka úplne pod vplyvom svojho zákonitého. V samovražde v deň jeho narodenín vidí jasný odkaz v neprospech bývalého ochrankára. „Môžem si o tom myslieť čokoľvek, zvlášť, keď jej zavolám, nevezme mi to, a vzápätí mi volá Josef Rychtář. Ale dôkazy pre to nemám,” povedal pre český web Super.cz. „Škoda, že nepožiadala o pomoc, dalo by sa tomu predísť. Naposledy som ju skúšal kontaktovať deň pred jej smrťou, opäť neúspešne,” dodal. 

Kým prví dvaja skôr poukazujú na to, že umelkyňa bola zničená zo života so svojím mužom, Zdeněk Macura sa uchýlil k oveľa tvrdším obvineniam. Už dlho sa snažil Bartošovú od Rychtářa oslobodiť a teraz si naozaj nebral servítky pred ústa. „Je to vrah a celú dobu mu o nič iné nešlo, len ju zavraždiť. On celý čas plánoval vraždu. Všade povedzte, že je to odporný, špinavý vrah,” povedal s plačom televízii Nova. 

Josef teda v utorok okrem samotnej smrti svojej ženy musel čeliť aj takýmto obvineniam. Vo svojom smútku bol dokonca zadržaný aj políciou, pretože sa snažil dostať k Ivetinmu telu. Nakoniec sa psychicky zložil a bol prevezený do psychiatrickej liečebne v Bohniciach. Presne do tej, kde minulý rok v lete istý čas strávila aj Bartošová... Keď sa však Rychtář ako-tak pozbieral, okamžite podpísal reverz a zo zdravotníckeho zariadenia odišiel. 

Obrovský šok z Čiech: Iveta Bartošová spáchala samovraždu>>

Bartošová sa zabila na manželove narodeniny: Poznáme tajomstvo listu na rozlúčku>>

Bartošovej smrť šokovala: Weiter plakal do mobilu, Gott sa nezmohol na slová>>

Hrozivý pohľad: Telo Ivety Bartošovej na mieste tragédie! >>

Smrť Ivety Bartošovej hrou osudu: Z tohto behá mráz po chrbte>>

Bartošovej zúfalé SMS krátko pred smrťou a posledné slová pre syna!>>

Nechutné divadielko vdovca po Bartošovej (✝48): Aha, čoho bol schopný krátko po tragédii!>>

Takto kedysi žiarila šťastím Iveta Bartošová: Za 10 rokov prešla z rozprávky rovno do pekla>>

Pripomeňte si najväčšie hity Ivety Bartošovej>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu