Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nechutné divadielko vdovca po Bartošovej (†48): Aha, čoho bol schopný krátko po tragédii!

Josef Rychtář sa vyrovnával so stratou milovanej manželky po svojom - pretŕčaním sa pred novinármi. Zobraziť galériu (9)
Josef Rychtář sa vyrovnával so stratou milovanej manželky po svojom - pretŕčaním sa pred novinármi.

PRAHA – Z toho zostáva rozum stáť! Josef Rychtář (56), vdovec po Ivete Bartošovej (†48), nikdy nezabudne na dátum 29. apríl 2014. Nielen preto, že v ten deň mal narodeniny, ale najmä kvôli samovražde jeho manželky. Speváčkin dobrovoľný odchod zo sveta bol šokujúci, no nemenej zarážajúce je aj správanie jej muža. Len pár hodín po tragickej udalosti sa totiž namiesto trúchlenia v súkromí pretŕčal pred novinármi. A so stratou svojej lásky sa vyrovnával poriadne teatrálnym spôsobom.

Smrť milovanej osoby je azda tým najbolestnejším, čo sa človeku môže stať. Niet pochýb, že každý zo smútiacich ľudí sa potrebuje s takouto udalosťou vyrovnať po svojom. Vdovec po Ivete Bartošovej, ktorá včera dobrovoľne zahynula pod idúcim vlakom, však zvolil skutočne nezvyčajný spôsob.

Namiesto tichej spomienky osamote totiž nechal každý svoj krok zdokumentovať médiami. Krátko pred západom slnka sa Josef Rychtář spoločne so skupinkou novinárov vydal na miesto, kde sa tragédia stala. V rukách niesol kahanec a kyticu. Prítomným fotografom ochotne pózoval so slzami v očiach, teatrálne hladkal koľajnice, na ktorých vyhasol Ivetin život a priamo z tohto miesta si vzal aj jeden kameň. Ktovie, či ho za pár rokov nebude ponúkať na predaj...

Rychtář si, ako to už býva zvykom, neodpustil ani hádku s mužmi zákona. Tí mu vraj zobrali list, v ktorom sa s ním Bartošová lúčila. Chcel ho totiž použiť ako dôkaz proti tvrdeniam, že sa s ním ešte pred samovraždou chcela speváčka rozviesť. „Mám na neho právo. Môžu si urobiť kópiu, ale nemôžu mi ho ukradnúť. Podávam na nich trestné oznámenie,” hromžil vdovec. Napokon však predsa len našiel niečo, s čím by mohol prítomným fotografom pózovať. Z domu priniesol obraz, ktorý mu Iveta namaľovala k narodeninám a list adresovaný jej synovi Arturovi.

V bleskoch fotoaparátov plánuje stáť aj počas pohrebu. Kým Arturov otec Ladislav Štaidl chce poslednú rozlúčku bez obradu a prítomnosti médií, Rychtář si to predstavuje práve naopak. „Nedovolím to. Médiá nepotrebujem, ale tvrdím, že Iveta bola veľká osobnosť, za ktorou zostalo 30 rokov práce. Zaslúži si obrad so všetkým,” rozohnil sa pred kamerou televízie Nova. A keďže práve on bol s Ivetou ženatý, bude zrejme po jeho.

Obrovský šok z Čiech: Iveta Bartošová spáchala samovraždu!>>

Bartošová sa zabila na manželove narodeniny: Poznáme tajomstvo listu na rozlúčku!>>

Hrozivý pohľad: Telo Ivety Bartošovej na mieste tragédie>>

Bartošovej smrť šokovala: Weiter plakal do mobilu, Gott sa nezmohol na slová>>

»Vrah!« kričali na Bartošovej muža... Skončil na psychiatrii!>>

Smrť Ivety Bartošovej (†48) hrou osudu: Z toho behá mráz po chrbte!>>

Bartošovej zúfalé SMS krátko pred smrťou a posledné slová pre syna!>>

Takto kedysi žiarila šťastím Iveta Bartošová: Za 10 rokov prešla z rozprávky rovno do pekla>>

Pripomeňte si najväčšie hity Ivety Bartošovej>>

Knihy o Ivete Bartošovej nájdete tu>>

Josef Rychtář teatrálne hladil koľajnice, na ktorých vyhasol život jeho manželky.
Zobraziť galériu (9)
Josef Rychtář teatrálne hladil koľajnice, na ktorých vyhasol život jeho manželky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu