Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Vydesená Bartošová v moci despotického manžela: Zúfalý boj o peniaze a slobodu!

Iveta Bartošová žila v manželstve pod absolútnou kontrolou. Zobraziť galériu (10)
Iveta Bartošová žila v manželstve pod absolútnou kontrolou.

PRAHA – Mala z neho obrovský strach! Hoci Josef Rychtář (56) obvinenia z manipulácie manželky Ivety Bartošovej (†48) vytrvalo odmieta, pribúdajú svedectvá, podľa ktorých sa správal ako hotový despota. Po náhlej a tragickej smrti speváčky totiž prehovoril jej dôverník, ku ktorému mala veľmi blízko. Zosnulá hviezda si po boku zákonnej polovičky prežívala hotové peklo.

Jej manželský život mal od idylky poriadne ďaleko! Vyplýva to z výpovede bubeníka Jiřího Jirsu, ktorý s Ivetou Bartošovou udržiaval kamarátsky vzťah a v uplynulých mesiacoch zohrával úlohu jej bútľavej vŕby. Informácie z prvej ruky tak čerstvého vdovca Josefa Rychtářa veľmi nepotešia. Vykresľujú ho totiž ako mimoriadne zdatného manipulátora, ktorý v bezbrannej speváčke vzbudzoval strach.

„Telefonovali sme si a esemeskovali snáď každý druhý deň. Snažil som sa s ňou byť v pravidelnom kontakte a pýtal som sa jej, ako sa má,“ zdôveril sa Jirsa českému portálu Super.cz. Podľa jeho slov Bartošová pri Rychtářovi nemala finančnú slobodu ani právo na súkromnú mobilnú komunikáciu. Manžel jej totiž kontroloval úplne všetko. „Netuším, samozrejme, do akej miery to, čo hovorila, súviselo s jej stavom. Tvrdila mi však, že jej Rychtář spravuje financie, a tým ju ovláda. Liezol je tiež do telefónu,“ prezradil český bubeník.

Bartošovej chránenec údajne s jej finančnými prostriedkami voľne nakladal a speváčku držal v neistote. Iveta totiž netušila, koľko zarába a aká je výška jej bankového konta. Jednoducho žila bez peňazí: „Už mi to pripadalo ako vrchol. Iveta sa sťažovala aj na to, že jej Pepo nedáva peniaze a že ani nevie, koľko má vôbec financií. Netušila dokonca ani to, koľko berie. Vyhlasovala, že všetky peniaze na koncertoch zinkasuje jej manžel. A aj ďalšie jej peniaze vraj chodili na jeho účet.“ Všetko teraz vyzerá tak, že zosnulá umelkyňa si pri manželovi s dvomi tvárami vytrpela naozaj dosť. Dôverné esemesky musela prezieravo mazať, no vytúženej nezávislosti sa už nedočkala.
Knihy o Ivete Bartošovej nájdete tu>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu