Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Bývalú učiteľku Gabrielu (†68) našli v hŕbe odpadkov: Prečo nikomu nechýbala?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: happinessplunge.com)

KOŠICE - Žena, ktorú v stredu našli mŕtvu na Jantárovej ulici, je bývalá učiteľka Gabriela (†68). Jej telo ležalo vo vysokej hŕbe odpadkov nahádzaných v byte. Ako dlho bol mŕtva a čo jej smrť zapríčinilo, zatiaľ nie je jasné. Susedia na to, že niečo nie je v poriadku, prišli až vtedy, keď sa z dverí začal valiť neznesiteľný zápach.

Telo nebohej Gabriely v byte na prvom poschodí objavili hasiči. Pre 1,5-metrovú hŕbu odpadkov nemohli otvoriť dvere a museli ju preto vynášať oknom. "Po príjazde na miesto sme zistili, že cez dvere sa do bytu nedostaneme. Urobili sme tak pomocou rebríka a dovnútra vošli cez okno. Všade bol kopec bordelu," cituje zasahujúcich hasičov denník Korzár.

Šokujúce je, že bývalá učiteľka nikomu nechýbala. Po smrti matky ostala v byte sama a susedia sa domnievali, že je na liečení, kam mala odísť ešte v októbri minulého roka. Podľa obyvateľov domu bola nebohá žena čudáčka a do bytu si prinášala množstvo zbytočností. V minulosti bola liečená aj na psychiatrii.

Či zomrela prirodzenou smrťou, alebo na druhý svet odišla dobrovoľne, zrejme určí až pitva. "Obhliadajúci lekár cudzie zavinenie vylúčil. Príčinu smrti určí pitva," uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu