Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Košický byt ukrýval príšerné tajomstvo: Smrť v 1,5-metrovej hŕbe odpadkov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: happinessplunge.com)

KOŠICE - Z bytu na Jantárovej ulici v Košiciach sa už niekoľko dní šíril neznesiteľný smrad. Susedia naň upozornili políciu, pretože sa domnievali, že by vo vnútri mohol byť mŕtvy človek. Ich zlé tušenie sa nakoniec potvrdilo.

Obyvatelia bytovky na Jantárovej ulici už viac nedokázali znášať šíriaci sa smrad z jedného z bytov a zalarmovali políciu. Tá sa však do bytu nevedela dostať, pretože bol zahádzaný hŕbou odpadkov, ktoré siahali až do výšky 1,5 metra. Na pomoc si preto privolali hasičov.  

Ani tým sa však cez dvere do bytu nedarilo dostať a museli improvizovať. "Po príjazde na miesto sme zistili, že cez dvere sa do bytu nedostaneme. Urobili sme tak pomocou rebríka a dovnútra vošli cez okno. Všade bol kopec bordelu,“ cituje denník Korzár košických hasičov. Tušenie susedov, že sa v byte môže nachádzať mŕtvola, sa potvrdilo.

V hŕbe odpadkov hasiči objavili bezduché telo staršej ženy. Keďže cez haldy smetí sa nemohli dostať cez dvere, museli ho transportovať po rebríku cez okno. Ako dlho mŕtva žena v odpadkoch ležala, nevedno. Prípad prevzala polícia, ktorá teraz pátra po jej totožnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu