Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Margot Robbie krásou valcuje Hollywood: Nádherná už v 17-ich!

Margot Robbie ako nádherná sedemnástka na jednej z prvých profesionálnych fotografií Zobraziť galériu (7)
Margot Robbie ako nádherná sedemnástka na jednej z prvých profesionálnych fotografií (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Z pomerne neznámej blondínky najžiadanejšia kráska Hollywoodu! Hoci o takejto brilantnej kariére sníva každá žena, splní sa len máloktorej. Medzi šťastné vyvolené sa vďaka prirodzenej kráse najnovšie prepracovala Margot Robbie (23). Jej dokonalé krivky a úchvatné črty tváre sa totiž snúbili s úspechom už v čase, keď mala len sladkých 17 rokov.

Jej megaúspech bol iba otázkou času! Aj keď sa Margot Robbie pohybuje pred kamerami už nejaký ten rok, jej meno sa vo veľkom začalo skloňovať v Mekke americkej kinematografie len pred niekoľkými mesiacmi. Austrálska rodáčka si totiž strihla rolu neopísateľne vzrušujúcej manželky Naomi samotného Vlka z Wall Street v rovnomennej snímke. Filmárom však mala čo ponúknuť už ako dospievajúca mladá dáma, veď posúďte sami.

Keďže Margot momentálne boduje za veľkou mlákou na celej čiare, netrvalo dlho a na pretras sa dostali jedny z jej prvých profesionálnych fotografií. Plavovláska absolvovala fotenie na pláži a v iných zákutiach ešte v čase, keď jej meno patrilo k neznámym pojmom. Už vtedy však vyžarovala niečo, čo dokonale stvárnila po boku ostrieľaného Leonarda DiCapria – zvodnosť, rafinovanosť, noblesu a svojský štýl.

Niet najmenších pochýb, že stvárnenie oslnivo krásnej Naomi je v prípade Margot doteraz jej najvýznamnejšou rolou. Pred kamerou sa totiž viackrát objavila v poriadne dráždivej podobe a vystavila na obdiv všetky svoje ženské zbrane úplne nahé. Ponuku od veľkorysého Hugha Hefnera však zatiaľ odmieta a v Playboyi ju zrejme tak skoro neuvidíme.

„Moja rodina si toho vďaka mne prežila už dosť,“ reagovala kráska od protinožcov na margo spomínanej ponuky v novozélandskom rádiu. A čo hovorí na erotické scény, ktoré ju vystrelili medzi hereckú špičku? „Keď budem mať 50, obzriem sa a poviem si: 'Fúha, pozri ako mamička dobre vyzerala!'“ O tom, že vďaka vonkajšiemu vzhľadu má o budúcnosť postarané, svedčí aj čerstvé číslo magazínu Vanity Fair. To je zasvätené hollywoodskej smotánke a spolu s Margot v ňom nechýbajú také hviezdy ako Julia Roberts či George Clooney.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu