Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúca premena hviezdnej krásky: Preboha, je to vôbec ona?!

Na koho sa pozeráte?! Zobraziť galériu (9)
Na koho sa pozeráte?! (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Zmenená na nepoznanie! Šialené premeny nie sú v Hollywoode žiadnou raritou. Mnohé hviezdy podstúpili drastické hladovky, vykrmovacie kúry, či nelichotivé zmeny imidžu, aby dôveryhodne stvárnili rôzne postavy. Zovňajškom najnovšie prekvapila aj známa blondínka, ktorá sa nedávno vydala. Viete, o kom hovoríme?!

Spoznali ste v bucľatej blondínke krásnu Margot Robbie? Známu sexicu nafotili paparazzi na pľaci, kde nakrúcala nový film s názvom I, Tonya. V ňom stvárňuje bývalú krasokorčuliarku Tonyu Harding, ktorá má na konte obrovský škandál.

Tonya sa totiž v roku 1994 pokúšala o to, aby sa jej konkurentka Nancy Kerrigan nemohla zúčastniť Zimných olympijských hier v Lillehammeri. Spoločne s vtedajším manželom najali útočníka, ktorý mal Nancy dokaličiť koleno. Obe dámy sa napokon olympiády zúčastnili. Tonya skončila ôsma, Nancy si odniesla domov striebornú medailu. Trestom za podlé praktiky bol pre Tonyu doživotný zákaz účasti na súťažiach a nenávisť verejnosti.

Margot Robbie sa v rozhovore pre magazín Glamour netajila tým, že sa na nakrúcanie tohto počinu teší. „Som veľmi vzrušená, pretože sa kvôli úlohám rada učím novým veciam. Je to jedna z najväčších výhod herectva, Zároveň sa obávam zranenia a som nervózna, aby som to nepokašľala,” vyznala sa zo svojich pocitov kráska, ktorá, našťastie, nemusela priberať. O oblé telo sa jej postarali šikovní maskéri. 

Margot Robbie ako Tonya Harding.
Zobraziť galériu (9)
Margot Robbie ako Tonya Harding.  (Zdroj: profimedia.sk)

Margot Robbie ako sexi kráska z červeného koberca.
Zobraziť galériu (9)
Margot Robbie ako sexi kráska z červeného koberca.  (Zdroj: SITA)

Magot Robbie ako sexica z filmu Vlk z Wall Street.
Zobraziť galériu (9)
Magot Robbie ako sexica z filmu Vlk z Wall Street.  (Zdroj: Paramount Pictures)

Viac o téme: Margot Robbie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu