Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Blonďavá Jane v rajcovnom outfite: Tarzan by ho z nej razom strhal!

Margot Robbie nechala podprsenku doma. Zo šiat je vykúkali obliny pŕs. Zobraziť galériu (12)
Margot Robbie nechala podprsenku doma. Zo šiat je vykúkali obliny pŕs. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Očarujúca! Taká je herečka Margot Robbie (26), ktorá v najnovšom spracovaní príbehu o kráľovi džungle stvárnila krásnu Jane. V utorok večer sa konala jedna zo slávnostných premiér filmu Legenda o Tarzanovi a blondínka na nej priam žiarila. Oblečená bola v provokatívnej róbe s holým chrbtom, prsia jej kryli len pásy látky. Niet pochýb, že pri pohľade na ňu by sa prestal ovládať nielen svalnáč z pralesa, ale aj ktorýkoľvek iný muž.

Uuu-aaa! Koncom minulého roka sme vás na topkách informovali, že príbeh o Tarzanovi sa dočká ďalšieho spracovania. A v týchto dňoch sa pomaličky dostáva už aj do kín. V utorok večer sa konala londýnska premiéra za účasti hercov a tvorcov, kde nechýbali ani predstavitelia ústredných postáv - Švéd Alexander Skarsgård a Austrálčanka Margot Robbie. 


Legendárny Tarzan je späť: Uuu-aaa, nabúchaný svalovec, sexbomba Jane!


Kým svalnáč zahalil svoje božské telo do slušivého obleku, blondínka sa svojími prednosťami pochválila. Rafinovaný model šiat totiž odhaľoval herečkine oblé prsia a bezchybné krivky. 

Nečudo, že medzi Alexandrom a jeho kolegyňou Margot fungovala chémia priam dokonale. „Už od prvého dňa sme medzi sebou cítili silné prepojenie. Našli sme sa,” poznamenal v rozhovore pre The Daily Telegraph sympatický herec, ktorý si pochvaľoval najmä blondínkin zmysel pre humor.

Chválami nešetrila ani Margot. „Keď som ho uvidela bez trička, bola som očarená. Myslím, že všetky baby na pľaci mali čo robiť, aby neomdleli. Dosť ťažko pracoval na tom, aby sa dostal do takejto skvelej formy,” uviedla pre Buro247 filmová Jane. Vyzerá to tak, že pri sledovaní Legendy o Tarzanovi si prídu všetci na svoje. 


TOTO telo nezískal len tak zadarmo: Neuveríte, koľko toho musel Tarzan zjesť!


Margot Robbie na premiére žiarila.
Zobraziť galériu (12)
Margot Robbie na premiére žiarila.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Margot RobbieAlexander SkarsgårdThe Legend Of Tarzan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu