Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Odviazané krásky naostro: Vykúkajúce vnady, holá koža aj sexi omakávanie!

Známe hviezdy sa po Zlatých glóbusoch predvádzali v poriadne dráždivom štýle. Zobraziť galériu (6)
Známe hviezdy sa po Zlatých glóbusoch predvádzali v poriadne dráždivom štýle.

LOS ANGELES – V spoločnosti to vedia roztočiť! Udeľovanie prestížnych ocenení, akými sú aj Zlaté glóbusy, už tradične láka množstvo známych osobností. Tie sa však tešia nielen na samotný ceremoniál, ale tiež na odviazaný žúr po slávnostnom rozdávaní sošiek. Sexi krásky ani tento rok nezostali svojej povesti nič dlžné a vytasili všetky ženské zbrane.

 

 

 

Lady Victoria Hervey žúrovala
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Ako sme vás už včera na Topkách informovali, divokej párty po Zlatých glóbusoch kraľovala britská aristokratka Lady Victoria Hervey. Tá totiž dorazila v tenučkých priehľadných šatách, ktoré vzbudzovali dojem, že ich nositeľka nie je ani nahá ani oblečená. Absencia spodnej bielizne sa tak postarala o to, že hviezde presvitla značná časť pokožky.
Miranda Kerr
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)
Len v o málo decentnejšom duchu sa niesla róba, ktorou prekvapila bývalá tvárička známeho výrobcu spodnej bielizne. Miranda Kerr pútala pozornosť dlhým čiernym modelom s odhaleným chrbtom a vykúkajúcou nohou. Predný a zadný diel v bočnej časti držali pokope len tenučké šnúrky, no paparazzi sa pikantného faux pas nedočkali.
Sofia Vergara
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)
Bohatú nádielku vo výstrihu s radosťou predostrela Sofia Vergara. Kráska s kolumbijskými koreňmi zbytočne nešpekulovala a medzi smotánkou sa už opäť pochválila tým, čo na nej muži milujú najviac.
Kaley Cuoco s Melissou
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter)
Dobrou náladou na prelome starého a nového týždňa sršala aj čerstvo vydatá Kaley Cuoco. Jej pestrofarebné šaty síce nepatrili k ospevovaným kreáciám, no spolu s kolegyňou Melissou Rauch objektívom neušla. Postarala sa o to jej dráždivá póza s vnadami v dlaniach, o ktorú sa dámy dobrovoľne podelili na sociálnych sieťach. „Držíme svoje zlaté glóbusy na Zlatých glóbusoch,“ okomentovala svoj príspevok seriálová Penny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu