Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Reakcia na škandál s uniknutými fotkami: Seriálová kráska zavesila vlastné!

Kaley Cuoco reagovala na škandál s uniknutými fotkami tým, že zverejnila vlastnú vyretušovanú fotku. Zobraziť galériu (15)
Kaley Cuoco reagovala na škandál s uniknutými fotkami tým, že zverejnila vlastnú vyretušovanú fotku. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Keď nejde o život, nejde o nič! Hoci Hollywoodom v uplynulých dňoch otriasol sexistický škandál nevídaných rozmerov, niektoré hviezdy sa naň dokážu pozerať s nadhľadom. Patrí medzi ne, napríklad, Kaley Cuoco (28) z úspešného seriálu Teória veľkého tresku. Na webe sa totiž podelila o vlastný záber, ktorý v oblasti intímnych partií vyretušovala.

Recesia jej nie je cudzia! Viac než stovka áčkových aj menej známych hviezd sa ešte stále spamätáva z masívneho útoku hackera, ktorý na internete zverejnil ich privátne fotky erotického charakteru. No zatiaľ čo väčšina proti ich šíreniu a narušeniu súkromia bojuje právnikmi, Kaley Cuoco sa rozhodla zapojiť trochu kreativity. Jej sa škandál takisto priamo dotýka, ale situáciu zobrala s humorom. Fanúšikov sa totiž snaží presvedčiť, že nahé zábery na internete nie sú tým najhorším, čo sa osobnostiam šoubiznisu môže stať.

„Aký zábavný deň to bol – premávať sa s mojím manželom po plážach Mexika! Zdá sa, že sme na niečo zabudli?“ napísala predstaviteľka krásnej Penny k záberu, ktorý zverejnila v sieti Instagram. Na svoj žart použila fotku od paparazzov, ktorú v oblasti predností a šortiek svojho manžela rozostrela. Výsledný záber mal tak navodzovať dojem, že obaja prominenti sú takmer nahí. Ramienka bikín však prezrádzajú, že Kaley sa odfotiť hore bez rozhodne nenechala.

Do vyšetrovania obrovského úniku privátnych fotiek a videí už údajne boli zapojení poverení odborníci z FBI. Zásobu argumentov si bude musieť pripraviť predovšetkým spoločnosť Apple, pretože mnohé citlivé materiály boli ukradnuté z úložiska iCloud. To sa pýšilo nálepkou dokonalého zabezpečenia, no škandál odhalil slabé miesta. Herečka Eva Longoria dokonca priznala narušenie súkromia samotnými zamestnancami spoločnosti, ktorí jej posielali emaily na chránený, a teda neoficiálny, účet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu