Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kolumbijská bohyňa to roztočila na divokej párty: S hlavou dole a dekoltom na úteku!

Sofia Vergara v náručí tanečníka Dereka Hougha lietala po parkete a ledva si udržala prednosti vo výstrihu. Zobraziť galériu (20)
Sofia Vergara v náručí tanečníka Dereka Hougha lietala po parkete a ledva si udržala prednosti vo výstrihu. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Poriadne sa odviazala! Po každom odovzdávaní viac či menej prestížnych ocenení sa v Hollywoode zvyčajne koná veľkolepá párty, na ktorej si celebrity môžu vyhodiť z kopýtka. A vďaka temperamentnej Sofii Vergare (42) sa hostia nenudili ani počas horúcej pondelkovej noci. Obdarená herečka totiž doslova lietala po parkete aj so svojimi prednosťami.

Postarala sa o divokú zábavu! O kráskach s kolumbijskými koreňmi je známe, že v žilách im koluje horúca krv a s rytmickými pohybmi tela sú zžité už od narodenia. Výnimkou nie je ani úspešná herecká hviezda Sofia Vergara, ktorá zavítala na rozdávanie sošiek Emmy v odvážnejších bielych šatách bez ramienok. Z červeného koberca si to následne namierila na párty televízneho kanála HBO, kde mala čo robiť, aby si svoju nádielku vo výstrihu udržala na uzde.

Dlhé biela róba od renomovaného dizajnéra Roberta Cavalliho nechala dokonale vyniknúť Sofiiným krivkám v tvare presýpacích hodín. Ako sa však neskôr ukázalo, na vystrájanie na parkete až taká vhodná nebola. Herečku totiž vzal do parády kolega Derek Hough, ktorý nešetril extravagantnými figúrami. Sofia sa v jeho náručí viackrát ocitla hlavou dolu a musela sa naozaj snažiť, aby si objemné poprsie natlačila naspäť do šiat.

Celému divadielku sa s otvorenými ústami prizerali ostatní hostia, ktorí páriku dopriali viac priestoru a všetko si zaznamenávali na mobily. „Tí dvaja sa krútili po parkete a ona lietala vo vzduchu. Celých päť minút ju vykrúcal po parkete a nikto neveril vlastným očiam, ľudia nedokázali od nich odtrhnúť zrak,“ opísal situáciu očitý svedok pre online verziu časopisu Us Weekly. Ani Derekovým tanečným zručnostiam sa však čudovať vonkoncom nemožno. Sám totiž vrtí zadkom ako profesionál v celebritnej šou, ktorú u nás poznáme pod názvom Let’s dance.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu