Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Televízna hviezda uchvátila sexi telom na pláži: Žiadne povianočné faldy?

Audrina Patridge v bikinách Zobraziť galériu (6)
Audrina Patridge v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Svoj apetít držala na uzde! Zatiaľ čo v našich končinách si väčšinou cez Vianoce všetci doprajeme na tanieroch viac, mnohé celebrity sa striktne držia svojho diétneho režimu. Výnimkou nie je ani Audrina Patridge (28), ktorá ešte stále sviatkuje na Havaji. Na jej výstavnom tele v bikinách by ste však nenašli ani gram tuku navyše.

Pevnú vôľu a sexepíl veru nezaprie! Niektoré osobnosti zo sveta šoubiznisu síce trávia najkrajšie sviatky roka v tradičnom štýle s rodinami, no mnohé sa vybrali za oddychom k moru. Do tejto skupiny sa zaradila aj televízna hviezda, modelka a herečka Audrina Patridge. Tá sa nahodila do bikín a na vyhriatej pláži predvádzala telo, ktoré rozhodne vzbudzuje závisť.

Zvodná blondínka si sviatočné chvíle na pláži užívala po boku súčasného milenca Coreyho Bohana a svojej malej netere. Aj kvôli tomu bez váhania zobrala do rúk lopatku a zabávala sa v piesku. Prejedene pritom vonkoncom nevyzerala, práve naopak. V dvojdielnych plavkách hrdo vystavovala ploché bruško a štíhle nohy.

Audrina sa po prvý raz zviditeľnila ešte v roku 2006, keď účinkovala v televíznom programe The Hills. V rámci neho ju médiá často porovnávali s kolegyňou Heidi Montag, ktorá za jediný deň podstúpila až desať plastických operácií. Toto šialenstvo sa však plavovlásky údajne vôbec netýka. „Pozrite sa na fotky, moja váha dosť kolíše. Ale tak ako na mojej tvári, nikdy som si na ňom nič nenechala urobiť,“ pochválila sa v dávnejšom rozhovore. So svojou súčasnou figúrou pritom môže byť spokojná na maximum.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu