Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Slávny šéfkuchár hore bez: Oceľové svaly Ramba a v ruke výstavná manželka!

Svalnatý šéfkuchár Robert Irvine s vyšportovanou manželkou Gail Kim Zobraziť galériu (4)
Svalnatý šéfkuchár Robert Irvine s vyšportovanou manželkou Gail Kim (Zdroj: isifa)

HAVAJ – Svoju postavu nijako nezanedbáva! Hoci Robert Irvine už o pár mesiacov oslávi okrúhle 50. narodeniny, na jeho tele niet po pribúdajúcich rokoch najmenšej stopy. Vďaka racionálnej strave a tvrdej drine v posilňovni sa môže pochváliť svalmi v štýle Ramba. Motiváciou mu je zrejme vyšportovaná manželka Gail Kim (39) s poriadne tvrdou ranou.

Títo dvaja sa veru našli! Aj keď mnohí šéfkuchári majú vďaka nekonečnému ochutnávaniu gastronomických lahôdok vypapané bruchá, Robert Irvine patrí k vypracovaným výnimkám. Stačí sa pozrieť, v akej forme sa cez vianočné sviatky prechádzal ruka v ruke s očarujúcou zákonnou polovičkou. Manželia by svojimi figúrami zatienili nejeden prominentný párik.

Robertovu hlavu už síce pokrývajú prvé šediny a jeho tvár zdobia vrásky, no svojou kulturistickou stavbou tela by schoval do vrecka nejedného dvadsiatnika. Niet sa tak čo čudovať, že svoj svalnatý hrudník a mocné ramená hrdo predvádzal v blízkosti havajskej pláže iba v šortkách. A za ruku si nemenej pyšne viedol manželku Gail, ktorá rozhodne nezostala v jeho tieni. Ako profesionálna zápasníčka sa totiž za svoje krivky vonkoncom nemusí hanbiť, práve naopak. Aj jej línia je poznačená pravidelným tréningom a mnohými vyhratými súbojmi v ringu.

Dvojica sa spoznala pri nakrúcaní jedného zo šéfkuchárových televíznych programov – Dinner: Impossible. Zaľúbenci si oficiálne „áno“ povedali v máji minulého roka, pričom si svoje manželské sľuby už aj stihli obnoviť. Samozrejme, kamery pri tejto udalosti nesmeli chýbať.

Partnerský zväzok dvoch zanietených športovcov je zatiaľ bezdetný, no Robert má o otcovské povinnosti už postarané. Z jeho prvého manželstva totiž vzišli dve dcérky – Annalise aTalia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu