Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúca smrť len 22-ročného rapera: Po prestrelke zanechal dve deti a tretie na ceste!

Doe B Zobraziť galériu (4)
Doe B (Zdroj: Facebook)

MONTGOMERY – Obrovská tragédia ako zo zlého akčného filmu! Aj tak by sa dali nazvať brutálne okolnosti, za ktorých prišiel o život len 22-ročný hudobník prezývaný Doe B. Ten si totiž v sobotu vyrazil s partiou priateľov do baru, odkiaľ sa už živý nevrátil. Po prevoze do nemocnice podľahol vážnym strelným poraneniam. Napriek mladému veku po sebe zanechal pomerne početné potomstvo.

Okamihy hrôzy s nešťastným koncom! Hoci mal čokoládový raper, vlastným menom Glenn Thomas, celý život aj kariéru takpovediac pred sebou, včera sa stal obeťou krvavej prestrelky. Podľa informácií portálu hollywoodreporter.com sa v sobotu zdržiaval ako hosť v istom gril bare v štáte Alabama. Napriek tomu, že nevystupoval a mal pred sebou voľný večer, zábava sa razom zmenila v drámu. Jej výsledkom sú dvaja mŕtvi a šesť zranených osôb.

Obeťou desivého incidentu sa stala aj 21-ročná žena menom Kimberle Johnson, ktorá zomrela priamo na mieste. Rapera síce urýchlene previezli do nemocnice, no neskôr bol prehlásený za mŕtveho. Tamojšia polícia miesto činu okamžite uzavrela a zahájila vyšetrovanie. K streľbe údajne došlo okolo jednej hodiny v noci, pričom ďalšie podrobnosti nie sú známe.

O kariéru nádejnej raperskej hviezdy sa staral DJ Frank White, ktorý potvrdil, že Doe B mal v čase tragédie voľno, a teda nekoncertoval. Zároveň médiám prezradil, že po mladom hudobníkovi zostali dve maloleté deti a jeho tretí potomok by mal prísť na svet o niekoľko mesiacov.

Smrť Doe-a B zasiahla širokú základňu raperov, ktorí už stihli zareagovať prostredníctvom svojich účtov na Twitteri. „Odpočívaj v pokoji, môj malý brat Doe B. Budeš nám chýbať a nikdy na teba nezabudneme, nezomrieš márne. Budeme ťa milovať navždy,“ napísal umelec vystupujúci pod menom T.I.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu