Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vystrihaná Pamela Anderson neprestáva šokovať: Takto teraz vyzerá!

Pamela Anderson s krátkymi hnedými vlasmi Zobraziť galériu (10)
Pamela Anderson s krátkymi hnedými vlasmi (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Ďalšia radikálna zmena! Keď vo svete zarezonuje meno Pamela Anderson, každý fanúšik si automaticky predstaví silikónovú sexicu s dlhými blonďavými lokňami. Tento imidž je však u 46 ročnej herečky definitívne minulosťou. Po tom, čo sa zbavila pestovaných prameňov, prišla na rad celkom odlišná farba vlasov.

Opäť iná! Len koncom októbra sme vás na Topkách informovali, že Pamela Anderson sa zbavila dlhých vlasov a presedlala na krátky zostrih. Ako sa ale zdá, tam sa jej celková premena zďaleka neskončila. Na sladkú blondínku môžu jej najskalnejší fanúšikovia zabudnúť. Niekdajšia hviezda seriálu Pobrežná hliadka totiž pred pár dňami hrdo vystavila celkom nový účes. Po desaťročiach sa z nej stala brunetka.

Zatiaľ čo ešte donedávna Pamela zamestnávala zástupcov médií svojou povädnutou tvárou, dnes sú to je veľmi krátke hnedé vlasy. S tými sa pochválila v istej miamskej galérii, kde si zapózovala s umeleckým dielom od autorky menom  Yayoi Kusama. Maskovala sa síce veľkými slnečnými okuliarmi a ležérnym outfitom, no jej dramatická zmena účesu okamžite priklincovala objektívy fotografov.

Bývalá záchranárka v červených plavkách sa medzičasom objavila v talkšou obľúbenej moderátorky Ellen DeGeneres. Na otázku, čo má nové, odpovedala s dôvtipom: „Dala som sa ostrihať.“ A čo ju k takémuto odvážnemu rozhodnutiu vlastne viedlo? „Moje vlasy mali vlastný život a ten som chcela tak trochu hodiť za hlavu, dopriať si úplne nový začiatok,“ vysvetlila Pamela. Ostáva len dúfať, že je s terajším výzorom spokojná na maximum.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu