Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Šokujúca premena Pamely Anderson: Zo sexbomby krátkovlasá tuctovka!

Pamela Anderson si dlhé roky pestovala imidž dlhovlasej sexbomby, no jej blond lokne sú minulosťou. Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson si dlhé roky pestovala imidž dlhovlasej sexbomby, no jej blond lokne sú minulosťou.

LOS ANGELES – Hotová sivá myš! Aj keď sme si v prípade Pamely Anderson (46) už zvykli na to, že sa o svoju strhanú tvár príliš nestará, milióny fanúšikov k nej ešte stále vzhliadali ako k ikone sexepílu 90. rokov. Kedysi zvodná blondínka však svoju meniacu sa vizáž zaklincovala naozaj nevhodným spôsobom. Zbavila sa dlhých lokní, ktoré ju zdobili desaťročia.

Šliapla poriadne vedľa! Nie je nijakým tajomstvom, že Pamela Anderson sa v uplynulých mesiacoch stará výlučne o svoje telo, ktoré si aj v zrelom veku udržiava v naozaj neuveriteľnej forme. Na jej tvári sa však už dávnejšie začali odrážať roky divokých žúrov a užívania návykových látok. Ak sa vám bývalá playmate napriek tomu stále páčila, po vzhliadnutí jej čerstvej fotografie možno zmeníte názor. Hollywoodska hviezda sa nechala ostrihať a zaradila sa medzi americké tuctovky.

Paparazzi včera zachytili niekdajšiu záchranárku z kultového seriálu Pobrežná hliadka v losangelských uliciach s prekvapivo krátkym zostrihom. Pamela si navyše tvár maskovala veľkými slnečnými okuliarmi a nebyť milenca Ricka Salomona po jej boku, možno by bulvárni fotografi prešli okolo nej bez povšimnutia. Kedysi obletovaná sexbomba totiž zovšednela a stratila aj poslednú štipku iskry.

Najskalnejší fanúšikovia ešte stále v sebe živia nádej, že zo strany Pamely ide len o akýsi halloweensky výstrelok. Je totiž možné, že herečka na prechádzku zvolila parochňu, aby spôsobila mediálny rozruch. Tak či onak, do sŕdc svojich obdivovateľov sa vryla práve s bujnou hrivou a koketným pohľadom.

Ktovie, čo na radikálnu úpravu vlasov hovorí Pamelina staronová láska Rick. Blondínka sa totiž netají tým, že je po jeho boku veľmi šťastná. Moderátorke Ellen DeGeneres nedávno prezradila, ako ich vzájomný vzťah vlastne vníma: „Sme tí najlepší priatelia s výhodami. Nechcem sa stretávať s nikým iným.“ Ako sa teda zdá, Salomon sa do Pamely opätovne zaľúbil najmä kvôli tomu, čo z nej vyžaruje. Imidž sexice v nej totiž naozaj definitívne vyhasína.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu