Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Čo je to za sexi babičku? Ups, veď prsnatá Pamela vystavila hriešne telo v plavkách!

Pamela Anderson so šatkou na hlave predviedla výstavné telo v plavkách. Zobraziť galériu (13)
Pamela Anderson so šatkou na hlave predviedla výstavné telo v plavkách. (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES – Užíva si! Práve prebiehajúci filmový festival na Francúzskej riviére už tradične prilákal množstvo známych tvárí spoza veľkej mláky. Tento rok medzi nimi nechýba ani sexbomba Pamela Anderson (46), ktorá trávi čas vyhrievaním sa na slnku. Od krku nahor síce pripomína babičku, no smerom nadol má sexepílu stále na rozdávanie, veď posúďte sami.

Biela jej naozaj pristane! Odkedy sa Pamela Anderson objavila v Cannes, svoj imidž dokonale prispôsobila štýlu božskej Marilyn Monroe. A len čo snehobiele šaty vymenila za plavky, objektívy paparazzov priťahovala ešte viac. Šatka na hlave jej síce opticky pridávala na veku, no so zvyškom svojej výbavy by plavovláska stále mohla konkurovať o polovicu mladším kolegyniam. Jej neuveriteľne štíhle telo a bujný dekolt stále vyráža dych.

Aj keď sa silikónová kráska môže pochváliť implantátmi väčšej veľkosti, istiace ramienka tentoraz oželela. V tak trochu retro, ale mimoriadne trendy plážovom kúsku vystavila na obdiv ploché bruško, vyformované nôžky aj ramená či prehnutý chrbát zvodnej cice. Celkový dojem kazila len vyššie spomínaná šatka uviazaná pod bradou, s akou by hollywoodska hviezda bez problémov zapadla aj na našich kopaniciach.

Život vychytených celebrít, ku ktorým patrí aj Pamela, sa väčšinou spája s cestovaním, žúrovaním a nocovaním v hoteloch. Ak by ste si však mysleli, že bývalá záchranárka zo seriálu Pobrežná hliadka doma nepohne ani prstom, zostali by ste na omyle. „Varenie si naozaj užívam. Keďže som matkou, rada varím pre svoje deti,“ prekvapila Pamela v nedávnom televíznom rozhovore na nemeckej pôde. A čo by ste ešte na ňu určite nepovedali? Vraj si z nej priatelia robia žarty, pretože rada perie a žehlí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu