Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Divožienka Pamela Anderson: Tvár ako sfetovaná a na nákupoch bosá!

Pamela Anderson v uplynulých dňoch vyzerala horšie než kedykoľvek predtým. Zobraziť galériu (12)
Pamela Anderson v uplynulých dňoch vyzerala horšie než kedykoľvek predtým. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – S jej imidžom to ide prudko dole vodou! Zatiaľ čo v uplynulých rokoch Pamela Anderson (46) patrila k obletovaným sexbombám, dnes sa radí k celebritám s bizarným správaním. Od paparazzov bočí, hádže na nich podivné grimasy a na verejnosti zbiera špinu zo zeme rovno na svoje bosé chodidlá.

Čo sa to s ňou, preboha, deje? Aj takéto otázky vírili tento týždeň v hlavách bulvárnych fotografov, ktorí zachytili Pamelu Anderson v nelichotivých podobách. Bývalá záchranárka z Pobrežnej hliadky si vyrazila na večeru s novopečeným manželom a o deň neskôr na nákupy. V oboch prípadoch zanechávala dojem, akoby psychicky nebola celkom v poriadku.

Hoci nad Pameliným manželstvom s Rickom Salomonom okolie krúti hlavou, prominentný párik sa zrejme nemá na čo sťažovať. Hrdličky si už opäť vyhodili z kopýtka v reštaurácii, no pri odchode nemali na zástupcov médií najmenšiu náladu. Bradatý ochranca vyrazil ako prvý, aby si otrávená blondínka mohla udržať odstup. Jej namrzený výraz v tvári však pôsobil, akoby sa podgurážila omamnými látkami.

Pamela svoj imidž nevylepšila ani o deň neskôr, keď sa vybrala povymetať miestne butiky. Z luxusného vozidla totiž vystúpila bez topánok a bosá odkráčala do obchodov. Ak zamýšľala, že si zadováži nové lodičky, predavačky museli mať pri pohľade na jej špinavé chodidlá ozajstnú radosť.

U vyžitej štyridsiatničky zostáva otáznym najmä to, koľko jej vydrží opätovne rozdúchaná vášeň s Rickom. Toho si totiž už raz stihla vziať za manžela, no tento krok si rýchlo rozmyslela a zväzok anulovala. „Sme tými najlepšími priateľmi s výhodami. Nechcem stretávať nikoho iného. Je to ako recyklácia. Sme šťastní, on je skvelý chlap,“ rozplývala sa Pamela ešte v októbri. Všetko však najlepšie ukáže až čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu