Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúca postavička v Talente: Má osemnásť, no vyzerá na 10!

Tanečník Kubo na 18 rokov rozhodne nevyzerá. Zobraziť galériu (7)
Tanečník Kubo na 18 rokov rozhodne nevyzerá. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Ako je to vôbec možné?! Tieto slová zrejme zneli v hlavách mnohých prítomných v sále, kde sa nakrúcala šou Česko Slovensko má talent. A to v momente, keď sa na pódiu objavil 18-ročný tanečník Kubo. Ten totiž už od narodenia trpí zriedkavou chorobou, ktorá spôsobuje, že dospelý mladík vyzerá stále ako 10 ročný chlapec.

Večné dieťa! Mnohé ženy vyhadzujú nespočetné sumy peňazí za rôzne skrášľovacie procedúry a drahé krémy, len aby vyzerali aspoň o čosi mladšie než je ich skutočný vek. A kde nepomáha neinvazívna medicína, tam prichádzajú na rad tvrdé zákroky plastických chirurgov. Kubo, súťažiaci z jojkárskej šou Česko Slovensko má talent, je však úplne opačný prípad. Ten by dal všetko za to, aby vyzeral aspoň o 10 rokov staršie.

Už od narodenia totiž trpí zdravotnou poruchou, ktorá spôsobuje, že hoci má už 18 rokov, stále vyzerá ako malý chlapec. „Mám taký blok v zadnom mozgu, ktorý sa nedá odstrániť. Teda dá sa, no treba na to veľa peňazí a poisťovňa to neprepláca,“ šokoval svojim problémom súťažiaci, ktorému nezvyčajná choroba strpčuje život. „Rastový hormón nejde do kostí tak, ako by mal,“ povedal Kubo. No aj napriek svojmu hendikepu, predviedol na pódiu neuveriteľný výkon.

Do projektu sa prihlásil spolu s tanečnou skupinou Outbreak Crew, do ktorej sa dostal vďaka konkurzu. „Chalani si ma tam všimli a odvtedy sme spolu,“ vysvetlil nápaditý mladík, ktorému by výhra v šou mohla možno vyriešiť jeho celoživotný hendikep.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu