Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Fakt má 73? Nestarnúca ikona akoby zastavila čas... Pred desaťročiami!

Raquel Welch sa aj po 70-tke pýši zovňajškom mladice. Zobraziť galériu (8)
Raquel Welch sa aj po 70-tke pýši zovňajškom mladice. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Sexsymbolom aj na staré kolená! Hoci jej kolegyne dávno odpočívajú na zaslúženom dôchodku, Raquel Welch (73) si užíva neuveriteľnú vitalitu a imidž mladice. Na jeseň života dokonca neváha nahodiť šaty s leopardím vzorom a predviesť svoje hviezdne krivky. Telo a tvár jej môže závidieť o desaťročia mladšia konkurencia.

Schováva v trezore elixír mladosti? Aj keď Raquel Welch pred pár dňami oslávila už 73. narodeniny, skutočný vek by jej uhádol len málokto. Očarujúca brunetka totiž počas svojej stále aktívnej kariéry neustále vystupuje ako jeden z najžiadanejších amerických sexsymbolov. A to, že má na takúto nálepku naozaj dôvod,  dokázala na piatkovej párty pred udeľovaním cien Emmy. Prítomným novinárom aj hosťom doslova vyrážala dych.

Držiteľka Zlatého glóbusu si to medzi smotánkou namierila ako atraktívna šelmička. Siahla totiž po róbe s leopardím vzorom, ktorá dokonale zvýraznila jej postavu v tvare presýpacích hodín. Početné skrášľovacie procedúry by herečka a speváčka síce zapierala márne, no medzi exponáty z výkladnej skrine zbabraných plastík rozhodne nepatrí.

Raquel sa stihla až štyrikrát rozviesť, pričom deti priviedla na svet dve – v prvom manželstve s Jamesom Welchom. Je viac než isté, že 53-ročný syn Damon s o dva roky mladšou sestrou Tahnee sú na známu mamu právom pyšní. Svojho času sa totiž objavila na titulnej strane pánskeho magazínu Playboy a v týchto šľapajách v roku 1995 pokračovala aj jej dcéra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu