Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mrcha z Beverly Hills 90210 oklamala čas: Stále má tvár a telo tínedžerky!

Tiffani Thiessen aj tesne pred prahom štyridsiatky pripomína školáčku, ktorú stvárňovala v seriáli Beverly Hills 90210. Zobraziť galériu (7)
Tiffani Thiessen aj tesne pred prahom štyridsiatky pripomína školáčku, ktorú stvárňovala v seriáli Beverly Hills 90210. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Pribúdajúce roky sa na nej takmer vôbec nepodpisujú! Odkedy sa Tiffani Thiessen (39) blysla v kultovom seriáli Beverly Hills 90210, uplynuli už takmer dve desaťročia. No herečka napriek blížiacej sa štyridsiatke zanecháva dojem, akoby si práve odskočila z nakrúcania. Mladistvú tvár a ukážkovú postavu by jej totiž mohli závidieť mnohé dospievajúce dievčatá.

Zreje ako víno! Napriek tomu, že Tiffani Thiessen už od detstva patrila k najkrajším tváram televízneho sveta, v megaúspešnom seriáli sa jej ušla rola vypočítavej mrchy Valerie. O pár mesiacov uplynie už dvadsať rokov, čo sa sympatická brunetka pripojila k hereckému obsadeniu, no skutočný vek by jej uhádol málokto. Americká hviezda si tento týždeň odskočila do Veľkého jablka, kde rozsvietila vychýrenú budovu Empire State Building. Na podujatí ohúrila ako za starých čias.

Tiffani na slávnostný ceremoniál zvolila jednoduchý tmavomodrý top s trojštvrťovými rukávmi a bielu asymetrickú sukničku do polovice stehien. V členkových sandáloch s tenučkými remienkami tak dokonale vynikli jej štíhle nôžky, za aké by sa nemusela hanbiť ani na strednej škole. Úsmev, ktorý rozdávala na všetky strany, jej rozžiaril už i tak oslnivú tvár bez jedinej vrásky.

Napriek tomu, že Tiffani si získala fanúšikov po celom svete, odjakživa si uvedomovala vlastné proporcie. Nikdy totiž nezapadala do kontextu superštíhlych herečiek a často sa kvôli tomu trápila. „Myslím, že keď ste súčasťou televízneho hitu ako mladý herec alebo herečka, cítite sa ako sexsymbol. Ako žena však musíte zvládať aj ďalší nátlak, aby ste vyzerali určitým spôsobom a mali určitú veľkosť. Ja som nebola dievčaťom s veľkosťou 2 a nikdy som sa o to nesnažila. Jednoducho som nebola modelkovský typ,“ zaspomínala si na začiatky svojej kariéry. Chvályhodné je, že sa v niekdajšej forme udržiava aj tesne pred bránou štyridsiatky a naďalej vyzerá fantasticky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu