Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najstaršia modelka Británie oklamala čas: Má 62 a stále vyráža dych!

Suzy Monty sa ako 62-ročná dáma vrátila k modelingu, ktorý je jej vášňou celé desaťročia. Zobraziť galériu (7)
Suzy Monty sa ako 62-ročná dáma vrátila k modelingu, ktorý je jej vášňou celé desaťročia. (Zdroj: Facebook)

LONDÝN – Príroda k nej bola naozaj štedrá! Hoci mnohé glamour modelky vešajú svoju kariéru na klinec už krátko po štyridsiatke, Suzy Monty na to zatiaľ nemá najmenší dôvod. Oslávila už síce 62. narodeniny, no na dôchodcovský vek sa rozhodne necíti. S mladistvým zovňajškom totiž o zákazky nemá núdzu a stále sa vyzlieka na počkanie.

Rekordy trhá plným právom! Pri pohľade na tvár a postavu manekýnky Suzy Monty len ťažko uveriť, že s manželom už čochvíľa prekročí prah štyridsiateho roka spoločného života. Nestarnúca brunetka totiž úspešne vyhráva boj s časom, vďaka čomu si drží prvenstvo medzi najstaršími glamour modelkami Británie. Pre objektívy je jej telo zaujímavé aj po šesťdesiatke, o čom svedčia zákazky zo strany agentúr.

Suzy sa pýši štíhlou figúrou a neuveriteľne dlhými vlasmi, ktoré jej dodávajú tak trochu dievčenský šmrnc. Možno to znie zvláštne, no vitálna babička sa bez najmenšieho ostychu vyzlieka aj do bikín, pretože s pevnou pokožkou si úsporné outfity stále môže dovoliť. Skúsenosti s pózovaním zbierala, keď patrila medzi dvadsiatky a ostrieľanejšie tridsiatky, no kvôli infekčnej mononukleóze musela s modelingom skoncovať. Teraz sa však v stredobode pozornosti ocitla opäť.

„Modeling je mojou vášňou. Môže to vyzerať vznešene, ale je to tvrdá práca,“ vyjadrila Suzy svoj postoj v rozhovore pre britský denník Mirror. A ako sa s odstupom dvoch desaťročí vlastne dostala späť k zamestnaniu svojich snov? „Modelingová agentúra mi povedala, že vo svojom veku nevyzerám ako babička. Potrebovali typ ženy, ktorá vyzerá mladšie, ako v skutočnosti je,“ dodala na vysvetlenie. Ako ale podotkla, kľúčom jej úspechu je osvedčená zbraň v podobe úsmevu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu