Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Samantha zo Sexu v meste ukázala pravú tvár: Je to samá vráska!

Kim Cattrall starne prirodzene a za svoje početné vrásky sa vonkoncom nehanbí. Zobraziť galériu (4)
Kim Cattrall starne prirodzene a za svoje početné vrásky sa vonkoncom nehanbí. (Zdroj: profimedia.sk)

MADRID – Starne s gráciou! Aj keď sa Kim Cattrall (57) do povedomia divákov najviac vryla ako jedna z hviezd seriálu Sex v meste, účasť v tomto projekte ju nijako nepoznačila. Herečka totiž pribúdajúce roky prijíma bez akýchkoľvek kozmetických zákrokov či plastík. Pozrite, ako by vyzerali známe päťdesiatničky, ak by sa nevrhali pod skalpel chirurgov.

Nemá sa za čo hanbiť! Tvrdému diktátu Hollywoodu, ktorý už dlhé roky panuje nielen za veľkou mlákou, podľahlo už množstvo hviezd. Našťastie, ešte stále sa medzi nimi vyskytuje zopár výnimiek, ktoré si na vyžehlené čelo a vypnutú pleť zďaleka nepotrpia. Zaradila sa k nim aj Kim Cattrall, ktorá svoju prirodzenú tvár nedávno predviedla na španielskom festivale divadla.

Plavovláska sa už síce pomalými krokmi blíži k prahu šesťdesiatky, no potrebu naháňať mladosť na klinikách krásy zatiaľ nepociťuje. Na podujatí, ktoré zorganizovali newyorskí žurnalisti sa spokojne usmievala a vystavila na obdiv svoje mimické vrásky. Tie sa jej formovali okolo očí, kútikov úst, ale aj na čele. Dámu, ktorá by svoju tvár poznačenú časom nechala odfotografovať takto zblízka, by sme v Mekke americkej kinematografie zrejme museli hľadať lupou.

Kim síce omladzujúce kúry pravidelne nepodstupuje, no na dostatok pohybu podľa vlastných slov nedá dopustiť. Naposledy jej učaroval zvláštny typ jogy, ktorý v sebe zároveň ukrýva prvky masáže a meditácie. „Ako starnem, zisťujem, že kardio cvičenie už pre mňa nie je také dôležité. Preferujem intenzívnejší strečing,“ vysvetlila, prečo rozhodila siete v Londýne, aby vyhľadala inštruktorku „fizzy jogy“. Ak by si z nej brali príklad všetky hviezdy, nielen vody šoubiznisu by boli bohatšie o ďaleko menej vyumelkované tváre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu