Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Televízna tvár znetvorená kyselinou opäť žiari: Splnila si najtajnejší sen!

Katie Piper si prežila peklo v podobe zohavenej tváre, no dnes vedie plnohodnotný život. Zobraziť galériu (7)
Katie Piper si prežila peklo v podobe zohavenej tváre, no dnes vedie plnohodnotný život. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Nemôže byť šťastnejšia! Hoci sa život s 29-ročnou Katie Piper doteraz príliš nemaznal, nakoniec sa predsa len začal uberať tým najpozitívnejším smerom. Po tom, čo jej ako nádejnej modelke milenec zohavil tvár kyselinou, podstúpila kvantum plastických operácii. Dnes je nielenže opäť krásna, no pod srdcom nosí vytúženého potomka.

Prekypuje radosťou! Ak by sme sa vrátili v čase o päť rokov, Katie Piper by sme pravdepodobne našli v zúboženom stave, s popálenou tvárou a psychicky celkom na dne. Práve v tom čase si totiž žiarlivý milenec najal útočníka, aby jej tvár polial žieravinou. Sen o kariére v modelingu sa razom rozplynul a blondínka celkom stratila chuť do života. S odstupom času sa však jej osud obrátil o 180 stupňov. S vizážou vylepšenou plastickými chirurgmi si našla partnera, s ktorým počala svoje prvé bábätko.

Televízna moderátorka spočiatku držala bobríka mlčanlivosti, no po tom, čo absolvovala ultrazvukové vyšetrenie v 12. týždni tehotenstva, sa o novinky v súvislosti s požehnaným stavom nakoniec podelila. „Som nadšená, že môžem prezradiť, čo mám nové. Budem mamičkou,“ napísala vo svojom pravidelnom stĺpčeku v novinách Sunday Mirror.

Katie sa netají, že sa jej splnil sen, o ktorom už ani nedúfala, že sa predsa len stane skutočnosťou: „Vždy som vedela, že chcem mať deti, ale po tom, čo sa mi stalo, som si nikdy nemyslela, že sa to stane, že by toto mohla byť moja budúcnosť.“ A ako by vyjadrila svoje vnútorné emócie? „Som taká šťastná, pretože bolo naozaj ťažké udržať to v tajnosti. Najradšej by som to vykričala zo strechy,“ rozplývala sa v rozhovoroch. Ostáva len dúfať, že tehotenstvo prebehne hladko a televízna hviezda privedie na svet zdravé dieťatko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu