Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pozrite, ako si Spajsky aj po rokoch omakávajú zadky: Žeby skúška pevnosti?

Mel C vlastnými rukami okúsila, či sa zadoček jej kolegyne Mel B po rokoch nezmenil. Zobraziť galériu (11)
Mel C vlastnými rukami okúsila, či sa zadoček jej kolegyne Mel B po rokoch nezmenil. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Stále majú k sebe blízko! Hoci sa dievčenská formácia Spice Girls rozpadla už pred vyše desaťročím, všetky členky s výnimkou Victorie Beckham si naďalej majú čo povedať. Dôkazom môže byť nedávne vtipkovanie Mel B (38) a Mel C (39), ktoré laškovali ako za starých čias. V hlavnej role sa ocitol zadoček jednej z nich.

Scary Spice a Sport Spice opäť v akcii! Aj keď tieto dve dámy sa pri spolupráci stretávajú už len sporadicky, na väzby z čias mladosti a výslnia popularity ešte zďaleka nezabudli. Svedčí o tom čerstvý záber, ktorý pribudol na sociálnych sieťach. Spevácke hviezdy s mikrofónmi v ruke okúsili polky čokoládovej Mel B v priamom prenose.

Aj keď atletickou postavou a láskou k športu sa odjakživa pýšila Mel C, ani jej aktívna kolegyňa v tomto smere nijako nezaostáva. Dávnejšie podľahla čaru fitnes a po každom pôrode sa rýchlo dostala opäť do formy. Niet sa preto čo čudovať, že v prítomnosti kamier a fotoaparátov si svoje vytvarované pozadie porovnala práve so Sport Spice. Podľa víťazného gesta zo strany Mel C však Mel B v teste na prvom mieste neskončila.

Na obranu ebenovej speváčky treba povedať, že napriek blížiacej sa štyridsiatke vyzerá stále na jednotku a pribúdajúcich rokov sa obávať vonkoncom nemusí. Ako ale nedávno priznala, narodeninové párty k jej obľúbeným nepatria. „Nie som veľký fanúšik osláv mojich vlastných narodenín. Cítim vtedy veľký tlak, aby som bola šťastná a užívala si darčeky od všetkých,“ priznala v hosťovskom kresle moderátora Jaya Lenoa. Tie posledné však strávila v bielych bikinách, šampanským striekala ďalšie polonahé krásky v Las Vegas a pôsobila pri tom mimoriadne spokojne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu