Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Väzenská dozorkyňa ohúrila spevom: Jej hlas zdvihol porotu zo stoličiek!

Sam Baily pracuje v mužskej väznici, no sníva o kariére speváčky. Zobraziť galériu (3)
Sam Baily pracuje v mužskej väznici, no sníva o kariére speváčky. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN – Hlasivky má vyvinuté naozaj poriadne! Hoci Sam Bailey (35) na prvý pohľad pôsobí ako hanblivé žieňa bez mejkapu, v skutočnosti sa v nej skrýva nevídaná sila. Presvedčila sa o tom štvorčlenná porota šou X Factor, ktorú Angličanka uchvátila svojím spevom. Zaujímavosťou je, že mocný hlas denne trénuje v mužskej väznici.

Všetci porotcovia na nohách! Takejto reakcie sa dočkala Sam Baily, ktorá sa vo veku 35 rokov rozhodla skúsiť šťastie v populárnej speváckej súťaži X Factor. Ako prezradila v krátkom videu o svojom živote, spev jednoducho miluje a hlasom rozozvučí takmer každú miestnosť, cez ktorú prejde. Vrátane väznice, kde pracuje a podieľa sa na výkone trestu mužských kriminálnikov. Niet najmenších pochýb, že keď na nich Sam otvorí ústa, naskakujú im zimomriavky.

Sympatická brunetka sa na kasting vybrala takpovediac „na prírodno“ a bez akejkoľvek úpravy. Zanechávala tak dojem, že jediné, čím chce zaujať, je jej spevácky talent. A túto úlohu sa jej podarilo zvládnuť priam bravúrne. Sam si totiž vybrala mimoriadne náročnú skladbu Listen od popovej hviezdy Beyoncé. Práve vďaka nej mohla predviesť farbu, rozsah a silu svojho hlasu v celej kráse porotcom. Tí od prekvapenia otvárali ústa a v závere krátkeho vystúpenia sa na prejav uznania postavili. Väzenská dozorkyňa si tak mohla vychutnať svoje prvé „standing ovation“ pred kamerami.

Ako onemený zostal predovšetkým Louis Walsh, ktorý v hodnotení neskrýval svoje prekvapenie: „Kde sa ten hlas vzal? Vôbec som to nečakal.“ S nadšením sa vyjadrila aj mačička Nicole Scherzinger: „Ty si väzenská dozorkyňa? Presne takto to malo byť zaspievané. Spievala si ako o život.“ V tejto rétorike pokračoval ďalší z uveličených porotcov, Gary Barlow: „Tvoj hlas je neuveriteľný! Bolo to skvelé a ďakujeme, že si k nám zavítala.“ Ako sa teda zdá, na hudobnú kariéru v Saminom prípade ešte rozhodne nie je neskoro.

Sam Bailey

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu