Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z VyVolených vykopli zúfalú matku: Majú ju v zuboch, ona sa chce vrátiť!

Miroslava Janovčíková opúšťala súťaž so slzami v očiach. Zobraziť galériu (8)
Miroslava Janovčíková opúšťala súťaž so slzami v očiach.

BRATISLAVA - Nevzdáva sa! Jojkársku šou VyVolení - Dom snov musela po prvom sobotňajšom súboji opustiť trojnásobná mamička Miroslava Janovčíková (34). Zvyšní súťažiaci vôbec nevnímajú jej odchod ako stratu. Práve naopak, tešia sa. Jej správanie už totiž po pár dňoch všetkým liezlo na nervy. Červenovláska, ktorá žije bez strechy nad hlavou, si však svoj koniec nepripúšťa. Je presvedčená o tom, že sa do hry ešte vráti.

Plač a zúfalstvo! Miroslava Janovčíková prišla do súťaže VyVolení – Dom snov so silným životným príbehom. Pred celým Slovenskom priznala, že bola obeťou domáceho násilia a že sa so svojim dvojročným synom Alanom potuluje po krízových centrách. Jej dvaja starší synovia žijú momentálne u ich otca, prvého manžela vyvolenej Mirky.

Janovčíková však medzi ostatnými súpermi veľa pochopenia nenašla. „Väčšina z nich sa zhodovala v tom, že z jej strany je to len hra na city. Všetci z nej mali pocit, že taktizuje a správa sa tak, akoby jej patril celý dom a ona bola víťazkou šou,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia relácie.

Miroslava sa stretla v súboji so starým mládencom Igorom Džadoňom a sympaťákom Tomášom Patákom. Trojica si zmerala šikovnosť v disciplíne nazvanej Žiarovky, z ktorej vyšiel víťazne Tomáš. O osude zvyšných dvoch súťažiacich rozhodovali svojou voľbou ostatní vyvolení. Tí sa napokon zhodli v tom, že pri stavbe domu im bude užitočnejší Igor.

Trojnásobná mamička niesla krutý verdikt síce statočne, no slzám sa neubránila. „Asi na ňu dopadla opäť bezmocnosť. Stále si stojí za tým, že ten dom potrebuje najviac. Dokonca si robí nádeje, že jej Sajfa udelí žolíka a ona sa bude môcť do súťaže vrátiť,“ uzavrel na margo Janovčíkovej pôsobenia v šou VyVolení – Dom snov náš zdroj.

Ak vás Miroslava Janovčíková zaujíma a chceli by ste sa jej na čokoľvek opýtať, nenechajte si ujsť náš pondelkový online rozhovor. Mladá mamička príde do topiek, aby vám odpovedala na vaše otázky. Začíname o 9:15!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu