Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chlapcovi po dovolenke opuchlo koleno: Mal v ňom slizkého živočícha!

Nepríjemný suvenír z dovolenky Zobraziť galériu (2)
Nepríjemný suvenír z dovolenky (Zdroj: YouTube)

ALISO VIEJO - Z prechádzky po pláži si väčšina ľudí odnáša ako suvenír nájdenú mušľu alebo piesok v sandáloch. Paul Franklin z Orange County v Kalifornii sa však vrátil domov s niečím úplne iným a nepríjemnejším. V nohe pod kožou sa mu totiž usídlil slizký živočích.

Štvorročný Paul bol nedávno s rodinou na dovolenke v Spooner's Cove. Pri prechádzke na pláži sa šmykol na skale a rozbil si koleno. Do otvorenej rany sa mu dostalo vajíčko morského slimáka.

Spočiatku chlapcovi nič nebolo. Miesto zranenia mu matka Rachel vydezinfikovala a začalo sa hojiť. Lenže po týždni Paul spadol na ľadových korčuliach a ranu si opäť otvoril. Koleno mu odvtedy začalo opúchať a na dotyk bolo horúce. Keď začal krívať, bolo jasné, že čosi nie je v poriadku. Rachel ranu stlačila, pretože si myslela, že je v nej hnis, ale na jej veľké prekvapenie z nej vykukol slimák.

Chlapcovi po dovolenke opuchlo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Vyzeralo to ako kameň, bolo to čierne a okrúhle. Položila som to na papierový obrúsok a keď som to obrátila, zistila som, že je to slimák. Začala som sa strašne smiať. Tri týždne sme nevedeli, čo synovi je a nakoniec vyšlo najavo, že všetko to trápenie spôsobil malý slimáčik," povedala Rachel televízii CBS News.

Paul pomenoval svoj živý suvenír Turbo a chová ho v domácom akváriu spolu s rybou Dory.

Chlapec mal v kolene slimáka

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu