Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bartošová je po operácii: Šlo jej o život... Za všetko môže alkohol!

Iveta Bartošová skončila v nemocnici. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová skončila v nemocnici.

PRAHA - Opäť problémy! Speváčka Iveta Bartošová (47) v nedeľu okolo obeda skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti Thomayerovej nemocnice v Prahe, kam ju doviezli na poslednú chvíľu a museli ju okamžite operovať. Príčinou boli veľké bolesti brucha. Špekulovalo sa sa, že sú za tým komplikácie s pečeňou. Nakoniec vysvitlo, že ju na živote ohrozoval prasknutý vred na dvanástorníku. Tie sa vo zvýšenej miere tvoria práve ľuďom, ktorí majú problém s alkoholom.

Strach o speváčkin život zalarmoval nielen jej partnera Josefa Rychtářa, ale aj jej ctiteľa Zdeňka Macuru. Ten okamžite utekal pred zdravotné zariadenie. Za interpretkou ho ale pustiť nechceli. „Povedali mi, že až keď budú návštevné hodiny. Vôbec neviem, čo sa deje. Veľmi sa o ňu bojím,” reagoval včera okolo obeda pre portál super.cz muž, ktorý pred pár dňami absolvoval s nadopovanou a opitou Bartošovou divokú jazdu po Taliansku. 

Napätá situácia sa trochu upokojila až po 21:00 hod. večer, kedy sa Rychtář dozvedel nové informácie o zdravotnom stave svojej partnerky. „Už je po operácii. Komunikuje s okolím,” prezradil pre prásk.tv a dodal, že ju bol navštíviť aj jej syn Artur.

Počas pondelka speváčkin priateľ už poskytoval rozhovory, v ktorých vysvetlil, čo ohrozovalo jej život. Podľa Blesku totiž pri jej hospitalizácii išlo len o minúty. „Zistilo sa, že jej praskol vred na dvanástorníku, na základe čoho bola urgentne operovaná,” povedal Josef Rychtář českému denníku.

K tomu, či Ivetin zhoršený stav súvisel s alkoholom, sa vyjadriť nechcel. Podľa odborných článkov však tvorba vredov na dvanástorníku patrí k zdravotným rizikám, ktorým čelia ľudia majúci problém s pitím.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu