Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Bartošová na psychiatrii s nechutne zjazveným bruchom: Držia ma tu proti mojej vôli!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová

PRAHA – Au, len pohľad bolí! Speváčka Iveta Bartošová je na tom zle nielen po psychickej stránke. Podľa záberov, ktoré zverejnil server Blesk.cz, totiž kontroverznú hudobníčku previezli do psychiatrickej liečebne Bohnice s ešte nedoliečenými pooperačnými jazvami a množstvom podliatin. Portál navyše disponuje nahrávkou, na ktorej blondínka tvrdí, že lekári sa voči nej dopustili podvodu.

Bartošovú operovali v nemocnici v Krči kvôli prasknutému vredu. Odtiaľ však už koncom pracovného trýždňa speváčka smerovala do Bohníc, kde ju okamžite navštívil jej partner Josef Rychtář. Podľa vyjadrenia, ktoré poskytol Blesku, bola jeho láska na psychiatriu prevezená predčasne. „Nemocnica pochybila, bezdôvodne ju do Bohníc poslali nedoliečenú. Lekársky postup bol zanedbaný, hrozí jej prasknutie stehov,“ opisuje Rychtář celú situáciu. Jedným dychom dodáva, že zvažuje podanie trestného oznámenia na inkriminovanú nemocnicu.

O premiestnení speváčky navyše údajne nemal ani zdania. Podľa zdrojov českého denníku prišiel do zariadenia vo štvrtok počas návštevných hodín a až vtedy zistil, že Iveta je preč. Jedna z lekárok vyhodnotila jej psychický stav ako vážny a zariadila prevoz. 

Ako informuje Blesk, blondínka leží na samostatnej izbe pod neustálym dohľadom kamier. Na oddelení panuje veľmi prísny režim a Bartošová dostáva lieky, ktoré tlmia abstinenčné príznaky. Ako dlho si ju tam nechajú, sa zatiaľ nevie. 

Samotná Iveta tvrdí, že na psychiatrii nebola hospitalizovaná dobrovoľne. „Podpísala som pri príjme papier, že som tu proti svojej vôli. Pan doktor ho potom priniesol, že by to musel komplikovane riešiť na Prahe 8. A prinútil ma k tomu, aby som podpísala, že som tu z vlastnej vôle,” hovorí speváčka na nahrávke, ktorú nakrútil Josef Rychtář. Nedobrovoľný pobyt v zdravotníckom zariadení je možné nahlásiť súdu, ktorý by musel vo veci začať konať. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu