Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rolins v novom klipe: Odhalené prsia, vymakané bruško!

Pri Dare Rolins sa je vždy na čo pozerať. Zobraziť galériu (9)
Pri Dare Rolins sa je vždy na čo pozerať.

PRAHA - Zmena má prísť! Tak sa volá pieseň Dary Rolins (40), ku najnovšie nakrútila aj videoklip. Na letisku, ktoré si k tomu vybrala, bolo v tom čase poriadne horúco. A nebolo to len počasím. Speváčka totiž nezostala nič dlžná svojej povesti a opäť sa pred kamerami pochválila svojou figúrou. Pred nakrúcaním akoby si ešte viac vyrysovala brušné svaly, ktoré teraz hrdo ukazuje, a nechýbajú ani poodhalené prednosti.

Nezaháľa! Po tom, čo Dara Rolins predvádzala svoje ploché bruško v španielskej Marbelle, okamžite po návrate sa pustila do výroby nového klipu k piesni Zmena má prísť. Video nakrúcala blondínka na letisku na východe Čiech. „Myslím, že mám pre toto prostredie slabosť. Lietadlá, vrtuľníky, balóny - evokuje to vo mne zmenu, istý druh slobody,” povedala nám speváčka.

Výroba klipu však nebola ľahká. Na otvorenom priestranstve namerali tvorcovia 46 stupňov a v karavane to tiež nebolo o nič lepšie. Ako však už býva u speváčky zvykom, svoje telo našťastie príliš nezahaľovala. Predviedla svoje vyrysované brušné svaly a popýšila sa aj plným dekoltom.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu