Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dare Rolins vyliezajú z bikín: Rytmus, bacha na ňu!

Dara Rolins sa pýši vypracovanou postavičkou. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins sa pýši vypracovanou postavičkou.

PRIMORSKO - Má sa čím pochváliť! Dara Rolins (40) nedávno absolvovala dovolenku v Španielsku, teraz si užíva slnko v Bulharsku. Kým po večeroch vystupuje v miestnych kluboch, počas dňa si vychutnáva pobyt na pláži či na jachte. V úsporných bikinách vystavuje na obdiv svoje telo, ktoré snáď nikdy nemala tak vyrysované ako v tomto roku. Jej partner Patrik Rytmus Vrbovský by si ju mal viac strážiť.

Poriadne zamakala! Dara Rolins sa vždy mohla pýšiť štíhlym telom. Ako speváčka chce totiž na pódiu dobre vyzerať, a tak si na postavu dáva pozor. Zaujímavé však je, že až v štyridsiatke sa odhodlala na pravidelné cvičenie.

Doteraz sa blondínka prezentovala skôr ako človek, ktorý sa zameriava na zdravú stravu a v kondícii sa udržiavala skôr tancom či behaním. V posledných mesiacoch však pritvrdila. „Chodím päťkrát do týždňa cvičiť. Je to o pravidelnosti a pevnej vôli. A myslím, že polročné cvičenie pilatess sa na mojej postave podpísalo tiež dosť výrazne,” povedala nám Dara.

Dovolenkové obdobie odhalilo, že výsledky sú jasne vidieť. V plavkách totiž speváčka ukazuje figúru, akú snáď ešte ani nemala. Telo bez tuku a s vyrysovanými svalmi je určite magnetom pre všetky pánske oči. Patrik Rytmus Vrbovský, ktorý s pop divou trávi dovolenku v Bulharsku, si na ňu musí dávať pozor.

Speváčka Dara Rolins nemá problém vyjsť v lete v outfite bez podprsenky. Kto ďalší, sa dočítate na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu