Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zakázaná sexica Dara Rolins v šoku: Ja že som vulgárna?!

Server youtube zablokoval video Dary Rolins. Žeby bolo príliš sexi? Zobraziť galériu (5)
Server youtube zablokoval video Dary Rolins. Žeby bolo príliš sexi?

PRAHA - Nepríjemné prekvapenie! Dara Rolins (40) v piatok pustila do sveta svoj nový klip. Je v ňom sexi ako vždy, no nejaké odvážnejšie odhaľovanie nehrozí. Napriek tomu ju čakal po víkende doslova šok. Portál youtube.com totiž obmedzil prehrávanie jej videa. Pozrieť si ho môžu len používatelia, ktorí sa prihlásia a potvrdia, že majú viac ako 18 rokov. Interpretka je z toho rozčarovaná.

Ukázala postavičku! Dara Rolins nedávno nakrútila nový klip. V sexi outfite v ňom vystavila na obdiv vypracované bruško aj štedrý výstrih. Spoločnosť jej robia tanečnice, ktoré sú tiež oblečené. Napriek tomu bolo toto video vyhodnotené ako nevhodné a príliš vyzývavé pre diváka mladšieho ako 18 rokov. Výsledok? Na to, aby ste si mohli klip pozrieť, musíte prejsť kontrolou veku.

Speváčka je z takéhoto kroku prekvapená. Zrejme niekto označil jej počin ako mládeži neprístupný. V piatok, po slávnostnej premiére, totiž normálne fungoval. Blondínka sa voči zákazovému postupu samozrejme ohrádza. „Ide o nahlásenie nejakého dobráka, ktorému žena v plavkách príde zrejme vulgárna. Verím, že po dôkladnom preverení, ktoré aktuálne prebieha, si bude môcť môj klip pustiť zase každý,” reagovala na tieto obmedzenia Dara.

Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, postup serveru by chápala, ak by bolo video naozaj nevhodné. Chápem, keď mi zablokovali Fobiu, kde lietam v spodnej bielizni a dejú sa tam veci ako vo filme s hviezdičkou. Priznám sa, že v takom prípade s tým človek tak nejako počíta. Ale video ku skladbe Zmena má prísť je úplne nevinne letné. Plné dievčat, ktoré takto a omnoho viac odhalené stretneme na každom kúpalisku či v meste. Výstrihy a holé nohy predsa k ženám a letu patria,” priblížila svoj pohľad na vec pre topky.sk Dara Rolins.

Ako vyzerá Dara Rolins v civile? Kliknite SEM!

VIDEO: Dara Rolins v novom videoklipe ku skladbe Zmena má prísť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu