Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tajné zábery nadopovanej Bartošovej: Pozrite, ako ju Rychtář nalieval chľastom!

Domenico Martucci tvrdí, že Josef Rychtář nalieval nadopovanú Ivetu Bartošovú alkoholom. Zobraziť galériu (6)
Domenico Martucci tvrdí, že Josef Rychtář nalieval nadopovanú Ivetu Bartošovú alkoholom.

TALIANSKO - Kedy sa už toto skončí?! Túto otázku si v súvislosti s nešťastným prípadom Ivety Bartošovej (47) kladú zrejme mnohí. Trojica jej mužov - bývalý milenec Domenico Martucci (37), dlhoročný ctiteľ Zděnek Macura (39) a partner Josef Rychtář (55), sa totiž doslova pretekajú v tom, kto z nich má na zachraňovaní jej života najväčší podiel. No namiesto toho, aby blondínku odviedli na protialkoholické liečenie, venujú sa záležitostiam, ktoré jej zdravotnému stavu vôbec nenapomáhajú.

Jeden lepší ako druhý! Trojica mužov motajúcich sa okolo Ivety Bartošovej sa najnovšie očividne preteká v tom, kto zverejní šokujúcejšie video so speváčkou v hlavnej úlohe. Ako sme vás už na topkách informovali Zděnek Macura poskytol portálu super.cz video zábery, ktorými chce dokázať, že Josef Rychtář labilnú interpretku týral.

Speváčkin oddaný ctiteľ však nie je jediný, kto má voči Rychtářovi výhrady. So zarážajúcim videom najnovšie prišiel aj jej bývalý partner Domenico Martucci. „Situácia je naozaj vážna. Ani nie hodinu po tom, čo Iveta dostala od lekárov infúziu, po ktorej mala zakázané piť, jej Rychtář doniesol na stôl pol litra vína. A po pol hodine hneď ďalšieho pol litra. Asi sa ju pokúšate zabiť? Hanbite sa,” reagoval smerom k blondínkinmu partnerovi rodený Talian, ktorý vraj takýmto spôsobom chce docieliť, aby Josef odviedol Bartošovú na protialkoholické liečenie.

Ticho však nezostal ani Macura. Ten sa prostredníctvom sociálnej siete vyjadroval k tomu, prečo mala Iveta počas pobytu pri ňom namerané 3,37 promile alkoholu v krvi. „Ivetka bola strašne nedočkavá. Stále hovorila: ‛Kedy tam už budeme? Ja to nevydržím’ a že si musí dať väčšieho cucíka, aby to vydržala. A tak sa stalo, že po príchode do nemocnice bolo to množstvo alkoholu väčšie než je zdravé. A dalo mi dosť úsilia presvedčiť lekárov o tom, že ten dôvod, prečo je taká opitá, je kvôli silným bolestiam hlavy,” reagoval na margo obvinení speváčkin ctiteľ.

VIDEO: Domenico Martucci tvrdí, že Josef Rychtář lial do Ivety Bartošovej víno. Tento tajný záznam z reštaurácie pridal ako dôkaz.

Josef Rychtář nesie víno pre Ivetu Bartošovú

VIDEO: Ďalšie zábery z archívu Domenica Martucciho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu