Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hrozivé zábery Bartošovej: Zlomeniny na tvári a krvácanie do mozgu!

Speváčka Iveta Bartošová bola v katastrofálnom stave. Zobraziť galériu (4)
Speváčka Iveta Bartošová bola v katastrofálnom stave. (Zdroj: super.cz)

PRAHA - Pohľad, z ktorého mrazí! Keď speváčka Iveta Bartošová (47) odchádzala pred pár dňami zo svojho domu v sprievode dlhoročného ctiteľa Zděnka Macuru (39), bola v zúboženom stave. Ako najnovšie vyšlo najavo, zle na tom bola nielen blondínkina psychika, ale aj jej telo. Výsledky lekárskych vyšetrení, ktoré niekdajšia hviezda českej hudobnej scény absolvovala, sú priam desivé. Rovnako tak aj video z nemocničného lôžka, ktoré sa podarilo získať českému portálu super.cz.

Ako sme vás už na topkách informovali, Iveta Bartošová je po svojom nedávnom pobyte v zahraničí už doma. Do rodných Čiech sa vrátila v sprievode Josefa Rychtářa, hoci odchádzala spoločne so Zděnkom Macurom. Dlhoročný ctiteľ chcel totiž speváčku chrániť pred jej partnerom, ktorý podľa jeho slov blondínku týra. 

Macurovým tvrdeniam nahrávajú aj zábery, ktoré sa najnovšie rozhodol zverejniť. Video zachytáva speváčku počas návštevy lekárov  v Rakúsku, ktorú absolvovala na ceste do Talianska. „Iveta sa mi zverila s tým, že má príšerné bolesti hlavy. Sťažovala sa, že jej Rychtář nechce pomôcť a že ju nechce odviezť do nemocnice na vyšetrenia, aj keď ho o to prosila. Ona sa nebojí samotných lekárov, bojí sa iba zostať v nemocnici,” povedal pre portál super.cz speváčkin oddaný ctiteľ.  

Ten si stojí za svojimi tvrdeniami, že Rychtář blondínku týra nielen psychicky, ale aj fyzicky. „Na tvári jej našli zlomeniny a taktiež krvácanie do mozgu. Niektoré jeho prejavy správania sa dajú klasifikovať ako trestný čin,” nevzdáva sa Macura, ktorý pomoc zdravotníkov pre speváčku vyhľadal viackrát. „Najskôr som jej v Čechách zavolal záchranku, lenže oni ju chceli vziať so sebou, čo ona odmietla. Potom sme sa zastavili v nemocnici v Rakúsku a potom ešte v Taliansku. Tam bola zdravotná starostlivosť podstatne horšia. Ukrutná bolesť hlavy prestala Ivetu trápiť až v deň, keď sme boli spolu naposledy,” tvrdí speváčkin ochranca. 

Pri vyšetrení v Rakúsku boli lekári poriadne prekvapení, keď krehkej blondínke zistili v krvi 3,37 promile alkoholu. Ako však jej záchranca priznal, aj on sám Bartošovej nalieval alkohol. Pýtala si ho vraj neustále. „Nesmie sa jej toho dať veľa. Lenže keď jej človek nevyhovie, ona povie - ja by som mohla dostať absťák a to by potom bolo ešte horšie, omdliem a môžem umrieť,” vydierala ho údajne speváčka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu