Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dievča (12) prežilo peklo: Mučenie, znásilňovanie a sexotrokyňa desiatok mužov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: facenfacts.com)

OXFORD - Nočná mora dievčiny v Británii sa začala krátko po jej 11. narodeninách. Nútená starať sa o svojich chorých rodičov, túžila po láske a pozornosti. Vtedy do jej života vstúpil Mohammed Karrar, ktorý jej kúpil parfum a zaobchádzal s ňou ako s dospelou. Ich obdobie "medových týždňov" však vydržalo sotva rok. Potom ju znásilnil a stala sa jeho vlastníctvom. Spravil z nej sexuálnu otrokyňu, ktorú predával iným mužom za 600 libier na hodinu.

Obeť, ktorá má teraz 19 rokov, sa počas výpovede na súde uskutočnenej cez videolink mnohokrát rozplakala. Rozprávala o tom, ako sa po znásilnení stali Karrarove sadistické útoky samozrejmosťou a niekedy si z nich vyhotovoval pornofilmy. Keby bola odmietla, bol by ju zbil.

Vzlykala pri spomienke na svoje tehotenstvo, keď mala 12 rokov. Podľa nej bol muž v totálnom amoku a kázal jej, aby bola v budúcnosti zodpovednejšia. Podstrčil jej dve tablety extázy a odviezol ju do domu v Readingu, kde bola nútená podstúpiť ilegálny potrat. Tínedžerka si nemohla spomenúť na postup, ale všetko sa odohralo na tvrdej podlahe v obývacej izbe bez prítomnosti lekára alebo zdravotnej sestry. Nedostala ani žiadne lieky proti bolesti.

Pri inej príležitosti, keď mala 12, ju Karrar označkoval. Zobral jej sponku z vlasov, ohol do písmena M ako Mohammed a rozžeravil nad plameňom. Potom jej ho otlačil na zadok. Urobil to vraj preto, aby v prípade, že bude mať sex s inými mužmi, vedeli, že patrí jemu.

Počas ďalších štyroch rokov vozil Karrar dievčinu po celej krajine a predával ju za 600 libier za hodinu. Musela nosiť krátke sukne a bikiny pred tým, ako bola opakovane znásilnená. Podľa jej slov mala tak vymytý mozog, že sa jej nepodarilo rozpoznať zlo v mužovi, ktorý ju sexuálne mučil.

Karrar a jeho brat Bassam boli uznaní vinnými spolu s ďalšími piatimi mužmi z radu sexuálnych deliktov. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu