Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Strašná dohra internetovej zoznamky: Nemka skončila ako sexuálna otrokyňa!

Tu zadržiaval Whiteside ženu proti jej vôli Zobraziť galériu (2)
Tu zadržiaval Whiteside ženu proti jej vôli (Zdroj: abc11com)

ZEBULON - Štyridsaťpäťročný muž zo Severnej Karolíny bol obvinený z viacerých trestných činov po tom, čo sa prevalilo, že násilím zadržiaval občianku Nemecka, ktorá mu slúžila ako sexuálna otrokyňa. Tá za ním prišla v domnienke, že ide o seriózneho potenciálneho partnera, pravda však bola oveľa krutejšia.

Robert Whiteside sa nedávno na internete zoznámil s tridsaťštyriročnou Nemkou. Minulú stredu za ním prišla do mesta Zebulon. Stretnutie však dopadlo oveľa horšie než očakávala. Nápadník ju totiž zajal a zamkol do skladu za mestom. Zobral jej kreditné karty a telefón a taktiež ju sexuálne napadol.

Žene sa po niekoľkých dňoch podarilo získať prístup k počítaču, ktorý bol v miestnosti a napísala e-mail svojmu bývalému manželovi v Nemecku. Ten okamžite kontaktoval americkú políciu. V pondelok zajatkyňu vyslobodila. Bola zatvorená v tajnej miestnosti za skriňou v sklade, v ktorom Whiteside opravuje staré vane. Vyšetrovatelia tam našli aj zbrane.

Strašná dohra internetovej zoznamky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: abc11com)

Američana obvinili zo sexuálneho otroctva. Momentálne sa nachádza vo väzbe v okrese Wake County. Sudca stanovil kauciu na 250 tisíc dolárov (184 tisíc eur). Informoval denník Daily Mail na svojom webe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu