Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nestarnúca speváčka Molnárová (47): Aha, ako si pomáha ku kráse!

Marcela Molnárová za svoj mladistvý vzhľad vďačí aj estetickým zákrokom. Zobraziť galériu (11)
Marcela Molnárová za svoj mladistvý vzhľad vďačí aj estetickým zákrokom.

BRATISLAVA - Zase o čosi krajšia! Marcela Molnárová (47) stále pôsobí sviežo a na svoj vek vôbec nevyzerá. Môžu za to aj občasné zákroky na klinike krásy. Omladzujúcu kúru podstúpila aj pred pár dňami. Tentoraz ju tam však nahnala kolegyňa Eva Máziková (63). Energická blondínka si totiž zmyslela, že svojim stravníkom dopraje v aktuálne nakrúcanej relácii Bez servítky vylepšujúce zásahy v jednom z bratislavských stredísk estetickej medicíny.

Nájazd na kliniku krásy! V jednom z bratislavských estetických centier mali pred pár dňami plné ruky práce. Speváčka Eva Máziková sa totiž rozhodla dopriať svojim kolegom z pripravovanej série relácie Bez servítky niekoľko drobných zákrokov.

Vylepšovaniu sa nevyhli Otto Weiter, Peter Stašák, Gizka Oňová a Marcela Molnárová. „Bola som z nich veľmi príjemne prekvapená. Prišli v dobrej nálade a vytvorili skvelú atmosféru. Inak by sme to ťažko takto za plnej prevádzky zvládli,” pochvaľovala si prominentných klientov doktorka Alexandra Novotná.

Umelcom vybrala také procedúry, po ktorých nezostávajú na tvári stopy, aby pri nakrúcaní nebolo vidieť modriny či prílišné začervenanie. Marcela Molnárová, ktorá je povestná svojím mladistvým vzhľadom, absolvovala vylepšenie pleti mikroihličkami. „Má to liftingový efekt. Ihličky z 24-karátového zlata sa jemne vsunú pod kožu a stimulujú tvorbu kolagénu,” vysvetlila nám Novotná.

Speváčka tak opäť pribrzdila starnutie. To, že do päťdesiatky jej veľa nechýba, by hádal snáď málokto. Za krásnu pleť však vďačí práve skrášľujúcim zásahom. Plastickej chirurgii sa síce Marcela vyhýba, ale neinvazívnym zákrokom sa podrobila už viackrát.Žiadny botox ani skalpel u mňa neprichádza do úvahy. Je ale o mne známe, že som si kedysi nechala vpichnúť kyselinu hyaluronovú, ktorá mala na mňa nejaký zázračný účinok,“ povedala nám nedávno blondínka. Niet pochýb, že takýto program od Evy Mázikovej jej teda ulahodil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu