Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nestarnúca Marcela Molnárová (48) ukázala pravú tvár: Pred a po retuši!

Marcela Molnárová pred fotením a po úprave snímky. Zobraziť galériu (6)
Marcela Molnárová pred fotením a po úprave snímky.

BRATISLAVA - Skutočný vek by ste jej nehádali! Marcela Molnárová (48) si stále udržiava mladistvý vzhľad. Môžu za to aj občasné zákroky na klinike krásy. V speváčkinom prípade ide naozaj o dobre investované peniaze a dokázala to aj nedávno. Stačí si porovnať zábery z cesty na fotenie a výsledok pózovania. Na profesionálnej fotografii blondínke lepšie svetlo a drobné zásahy pomohli zjemniť črty tváre, no retušovať takmer nebolo čo.

Takmer bez vrások! Marcela Molnárová kvôli svojej profesii investuje do svojho vzhľadu. Na klinike krásy už podstúpila niekoľko omladzujúcich kúr. Žiadny botox ani skalpel u mňa neprichádza do úvahy. Je ale o mne známe, že som si kedysi nechala vpichnúť kyselinu hyaluronovú, ktorá mala na mňa nejaký zázračný účinok,“ prezradila nám umelkyňa.

Zdá sa, že skrášľujúce zákroky boli v jej prípade naozaj dobrou voľbou. Nijako to zatiaľ neprehnala a naozaj sa môže tešiť z mladistvého výzoru,. Dokázala to aj pri nedávnom fotení. Kým v štúdiu vznikol profesionálny záber, v aute sa Marcela cvakla len svojím mobilom. Pri porovnaní snímok je jasné, že fotograf použil retuš na vyhladenie kontúr tváre. Žiadne dramatické upravovanie však potrebné nebolo. Veď posúďte sami... 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu