Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa lekárka Alexandra Novotná prezradila, čo si myslí o celebritkách s kačacími perami!

Alexandra Novotná na online rozhovore v topkách. Zobraziť galériu (9)
Alexandra Novotná na online rozhovore v topkách.

BRATISLAVA – Zaujímajú vás najnovšie trendy v oblasti krásy? Prečítajte si online rozhovor s doktorkou Alexandrou Novotnou z bratislavskej kliniky krásy, v ktorom reagovala na vaše zvedavé otázky. Odborníčka okrem iného prezradila tiež to, čo si myslí o tom, ak si dá niekto spraviť tzv. kačacie pery.

Alexandra Novotná patrí k uznávaným odborníčkam vo svojom obore. Prax v dermatológii a v estetickej medicíne získala v zahraničí, je prezidentkou Slovenskej laseroterapeutickej spoločnosti. Momentálne vykonáva prax na klinike estetickej medicíny v Bratislave.

Medzi jej klientky patria aj mediálne známe dámy ako napríklad moderátorky Erika Judínyová, Zlatica Puškárová, Adriana Kmotríková, speváčka Eva Máziková či herečka Zdena Studenková.

V uplynulých dňoch lekárka vydala pokračovanie svojej úspešnej knihy Krása nemá vek 2. Prvý diel zaznamenal veľký úspech nielen u laickej, ale aj odbornej verejnosti. Dvojka je plná moderných metód v estetickej dermatológii a v laserovej medicíne. Kniha je obohatená o poznatky, ktoré autorka získala na významných kongresoch po celom svete. Na vzniku publikácie participovali aj ďalší odborníci z lekárskeho prostredia. Podobne ako v prvom doktorkinom počine, aj tentokrát sa čitatelia môžu tešiť na mnoho zaujímavých ľudských príbehov, s ktorými sa lekárka stretla priamo v praxi. 

Novú knihu Alexandry Novotnej s názvom Krása nemá vek 2 nájdete v internetovom kníhkupectve iPark.sk aj s malým darčekom. Pre viac informácií kliknite sem.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

26.11.2013 14:12 - otázka od dondon
ste veľmi pekná veľmi
Ďakujem. Zárovaň ďakuje Vám všetkým za množstvo otázok. Žial mám ich tu ešte asi 80 nezodpovedaných a musím bežať do robotz. Ak Vás niečo zaujíma napíšte mi prosím na esthetic@esthetic.sk, rada vám odpoviem. Ďakujem Pekný deň všetkým.
26.11.2013 14:10 - otázka od eva
Kvôli poruche štítnej žľazy mi veľmi zriedli vlasy na vrchlave. Mám nejakú možnosť to napraviť?
Najprv je potrené abz steboli hormonálne stabilizovaná, následne vyberieme niektorú z metód. Potrebné je však vyšetrenie.
26.11.2013 14:08 - otázka od Mama
dobrý deň, moja dcéra mala vždy dvojky v škole, teraz má štvorky. Bola si ich u vás dať zväČšiť?
:-)
26.11.2013 14:08 - otázka od Eva
Dobrý deň p. doktorka, chcem sa opytat, či neviete kde maju kvalitný laser na odstranovanie tetovania na SK. Alebo sa to robi aj u Vas ? Dakujem.
Máme najkvalitnejší laser na tetovanie. Radi Vás privítame.
26.11.2013 14:06 - otázka od dada
Dobrý deň pani doktorka, jednému /v poslednej dobe veľmi známemu a aj úspešnému politikovi/ zmizli čierne mapy v okolí očí. Neuveriteľne mu to pomohlo v jeho výzore /možno aj vo výsledkoch volieb :-)))/ Môj syn má podobný problém a pociťuje to ako dosť veľký handicap. Problém je v tom, že má len minimálnu mzdu /na rozdiel od politika:-)/. Prajem všetko dobré!
Viem koho myslíte a súhlasím s Vami. Pri tomto zákroku je ptrebné použiť minimálne 1 ml kyseliny hyaluronove ktorej nákupná cena je 200Eu. Častejšie sa však aplikujú 2ml.
26.11.2013 14:05 - otázka od Viliam
Dobrý deň, chcel by som poznať Váš názor na transplantáciu vlasov a ak akou metódou, aké sú výsledky, ďakujem.
Pekný deň pri FUE transplantácii je výsledok prirodzený a nedá sa rozoznať od pôvodných vlasov.Na našom webe bz malo bzť aj video zo zákroku.
26.11.2013 14:02 - otázka od alena
kolko stoji lymfodrenaz a radiofrekvencia u vas dakujem
Priznám sa že neviem cenu z hlavy. Skúste zavolať 090506102550 vrchnej sestre pani Kopeckej, dá Vám presnú informáciu.
26.11.2013 14:01 - otázka od dáša
dobrý deň,robí sa na vašej klinike aj úprava obočia, napr. čiarkovanou metódou? ďakujem, prajem pekný deň
My skôr odstraňujeme tie " sfušované" vytetované čiar, ktoré mali vyzerať ako obočie a nepodarili sa. Dnes je to už lepšie, nová čiarková metóda je omnoho estetickejšia.
26.11.2013 13:59 - otázka od Monika
Dobrý deň, Chcela by som sa opýtať, ak by som chcela absolvovať operáciu uší (teda ich korekciu-odstávajú mi), ako dlho by trvala hospitalizácia? Mám polročného synčeka a neviem ako by to zvládol bezomňa. Dakujem velmi pekne a prajem veľa úspechov
Pekný deň hospitalizácia nie je nutná. Pospíte si u nás štyri hodinky a možte ísť za synčekom. Veľa úspechov aj Vám.
26.11.2013 13:57 - otázka od Izabela
Dobrý deň pani doktorka, smiem sa spýtať, v akých cenových reláciách sa poskytuje u Vás konzultácia-poradenstvo. ďakujem
Pekný deň, cena konyultácie na našej klinike je 17 eu. Sme štyri kožné lekárky a máme troch plastických chirurgov. V prípade zákroku sa Vám cena konzultácie odráta zo zákroku.
26.11.2013 13:56 - otázka od drahomíra
Dobrý deň p.doktorka, chcem sa spýtať, to prvé vydanie knihy už nedostanem kúpiť nikde a kedy sa dá v kníhkupectvách kúpiť to druhé vydanie . Prajem pekný deň
Knihu kúpite na internete v ipark.sk. V kamenných kníhkupectvách nie je. Pekný deň.
26.11.2013 13:55 - otázka od Libi
Dobry den. Uz niekolko rokov uvazujem o trvalom odstraneni (nadmerneho) ochlpenia na nohách. Mohli by ste mi poradit najvhodnejsiu metodu? A takisto by ma zaujimalo, podla akých kriterii si mam vybrat konktetne medicinske zariadenie. Dakujem za odpovede.
Chlpky odstarňujú sestričky laserom. Máme diódový laser s dynamickým chladením, teda zlatý štandard v epilácii podľa svetových ratingov.
26.11.2013 13:54 - otázka od Alexandra
Dobry den, disponujete na Vasom pracovisku kvalitnym frakcnym laserom a ak ano akou znackou ? Dakujem
pekný deň, myslím že máme to najkvalitnejšie v súčasnosti, MiXto a strojový park pravidelne obmieňame.
26.11.2013 13:53 - otázka od Erik
Dobry den p.doktorka, mal som na nose zakrok frakcnym lasero MiXto a pravdepodobne mi doktor nastavil tu najnizsiu intenzitu a hlbky tepelneho poskodenia. ( mam zvacsene pory ). Vysledok bol skoro nulovy. Da sa na tomto pristroji nastavit hlabsia intenzita? Mam na nose hrubsiu kozu.
Áno laser sa dá nastaviť v rôznych hĺbkach.
26.11.2013 13:52 - otázka od Adriana
Dobrý deň pani doktorka. Aký máte názor na tzv. kačacie obrovské pery našich celebrít prípadne aj necelebrít". S tým, že viem, že je každého osobná vec čo sa mu páči. Ďakujem a prajem krásny deň
Mne sa nepáčia preexponované výrazy, mimo povolaní v ktorých to je potrebné a ktoré tu nemusíme menovať. Ak niekto normálne žije a chodí do práce nemôže vyzerať ako káčer. Zákroky sa majú robiť citlivo s prihliadnutím na to čo klient robí v bežnom živote Ak teda nefotí pre Playboy nie je namieste nechať si zväčšovať pery ad absurdum.
26.11.2013 13:50 - otázka od Tatiana
Dobrý deň, pani Novotná. Mám 59 rokov a na krku, pod bradou mám ochabnutú pokožku a vrásky, čo by ste mi odporučila? Pekný deň Vám prajem a ďakujem za odpoveď. Tatiana
Pekný deň, treba vidiež, ale ak nechcete chirurgický zákrok, pomáha laser, radiofrekvencia a kyselina hyaluronová, prípadne ich kombinácia. Najvhodnejšiu metódu Vám ale povie lekár až keď Vás osobne vyšetrí.
26.11.2013 13:49 - otázka od Jana
Dobry den, mam 27 rokov a problemy s tukom v okoli brucha. Aj ked som cvicenim schudla na svoje minimum 53kg tzv pneumatiky som sa nezbavila. Proste mam geneticky nastavene ukladanie tuku v tejto partii. Rozmyslam nad liposukciou. Necitala som ale iba pozitivne ohlasy. Niektore zeny dokonca tvrdia, ze z objemu vobec nestratili, ine, ze im na upravovanej partii je neustala zima. Co by ste mi doporucili vy?
Ste typický prípad, naozaj sú ľudia ktorý pri akejkoľvek starte hmotnosti nedokážu startiť tuk v problémovej partii. Odporúčam laserovú liposukcia je jemnejšia a ak množstvo tuku nie je veľké, pomôže.
26.11.2013 13:48 - otázka od kinaj
Pekny dnik, pozeral som vzdy rano na markyze vase poradenstvo,no najzaujimavejsi bol pohlad na Vas samotnu,na taku sympaticku pani,je Vas manzel ziarlivi?
Dakujem za kompliment.
26.11.2013 13:47 - otázka od mata1
mam 17r.z nerozvaznosti som si dala tetovanie na hrud, ktore so potom olutovala .Da sa to odstranit udajne laserom...alebo inac? neostavaju tam potom nejake jazvy.dakujem za odpoved
Tetovanie sa odstraňuje laserom bez jazvy. Len prosím zvoľte kvalitné pracovisko, kde majú laser, ktorý je len na tetovanie. Videla som už zopár zjazvených ľudí po ošetrení nekvalitným prístrojom.
26.11.2013 13:46 - otázka od Zuzana
Dobry den pani Novotna, chcela by som Vas poprosit o radu. Mam 25 rokov a velmi mi zacali rednut vlasy a neviem co s tym. Uzivala som istu dobu aj hormonalnu antikoncepciu, ktora rednutie zmiernila,avsak tuto uz dalej nechcem brat. Pouzivam Neocapil, ale ako vravim, stale to rednutie pokracuje a je naozaj vyrazne, najma na temene hlavy. Vedeli by ste mi poradit nejake pripravky na tento problem? Najidealnejsie by bolo samozrejme, ak je to vobec mozne, nielen rednutie zastavit, ale dosiahnut opak, hustejsie vlasy. Dakujem za Vasu odpoved.
V tíme máme lekárku, ktorá sa zaoberá výlučne vyšetrovaním a transplantáciiou vlasov. Prídte, vzšetrí Vás a skúsime zistiť príčinu. Možno pomôžu aj injekčne aplikované vitamíny a stopové prvky spolu s aminokyselinami formou mezoterapie priamo do pokožky hlavy.
26.11.2013 13:44 - otázka od Marcela
Dobrý den,mám také trápenie a možno viete nan odpoved,dajú sa prevadzat zákroky ak trpím dg.Lupus a Leukocitokastyckávskulitída.Kruhy pod očami a previs na oboch sánkach DAKUJEM Prajem pekný Den ...
Marcelka žiaľ pri autoimunitných ochoreniach zákroky nerobíme.
26.11.2013 13:44 - otázka od Kristína
Dobrý deň pani doktorka, ja otázku nemám, chcem Vám iba popriať pekný deň a poznamenať, že výborne vyzeráte. Občas Vás sledujem v televízií, i na rôznych internetových portáloch a je vidno, že naozaj robíte to, čomu sa rozumiete. Ešte raz pekný deň, veľa zdravia a úspechov. :)
ďakujem, prajem Vám všetko najlepšie.
26.11.2013 13:44 - otázka od zvedavec
poculi ste o vyberani spodneho paru rebier? robi sa to u nas niekde? nieje to nejak zakazane?
Počula, ale nechápem ako si to môže niekto dať urobiť a už vôbec nie ako mu to niekto môže urobiť.
26.11.2013 13:42 - otázka od Hela
prajem pekný deň p. Novotná, chcela by som vedieť akým spôsobom odstraňujete hnedé fľaky pod očami a pigmentové škvrny. Prajem všetko dobré v osobnom aj pracovnom živote.
Pekný deň, laserom alebo intenzívnym pulzným svetlom.
26.11.2013 13:41 - otázka od anna
Prajem pekný deň, večdeli by ste mi poradiť, čo s kruhami pod očami? Kyselina hyaluronova tvorí vraj u niekoho povrazy, čo musí byť neestetické. Existujú aj iné látky, ktoré by to vyriešili? Ďakujem
Povrazy sú známkou zlej aplikácie, kyselina sa má pichnúť kanzlou do hĺbky tak že ju nie je vidieť.
26.11.2013 13:40 - otázka od Ivana
Vážená pani doktorka, ako sa dá bojovať s pigmentovými škvrnami hlavne na tvári? ďakujem.
Ochranou pred UV žiarením v prevencii a pri odstraňovaní pomôže intenzívne pulzné svetlo.
26.11.2013 13:39 - otázka od alena
dobry den pani doktorka...chcem sa opytat co je dobre alebo ako znizit tvorbu celulitidy??? dakujem zelam vsetko dobre
Do veľkej miery je to žiaľ genetická danosť. pomáha zníženie hmotnosti, pohyb, zdravá strava bez kofeínu a cigariet. V liečbe pomáha rádiofrekvencia v kombinácii s lymfodrenážou.
26.11.2013 13:38 - otázka od ema
Dobrý deň, mám taký problém, že sa neviem zbaviť akné, a to mi už tiahne na 30-ku. Jem veľa ovocia a zeleniny (hlavne zeleninu teda), málo korením a solím a sladké mi moc nechutí, takže dám si ho len sem-tam. Hormóny mám v norme ale pupáky sa mi stále vyhadzujú, čo by ste v tomto prípade poradili? ďakujem za odpoveď a prajem všetko dobré do budúcna ;)
Váš problém je v dnešnej dobe veľmi častý. Na doaľku poradiť neviem, ale momentálne nám najviac zaberá kombinácia pulzného svetla modrého svetla zo svetlo emitujúcej diódy. Samozrejme základ je dôkladné vyšetrenie.
26.11.2013 13:36 - otázka od jaja
Pod očami a na tvári sa mi urobili biele fĺaky a su spuchnuté, vyzerá to ako keď navrie popálenina, čo sa dá s tým robiť? Bola som u kožnej lekárky a tá mi dala zodak a nič mi to nepomohlo.
Pravdepodobne máte alergiu. Treba zistiť jej príčinu, vyradiť alergén a liečiť sa. Pomôže Vám alergológ.
26.11.2013 13:35 - otázka od martina
dobrý deň, prosím potrebovala by som radu pre moju 13 ročnu neterku. je velmi pekná no tesne nad perou má meterské znamienko. podla mňa jej pristane no vraj sa jej niektoré spolužiačky vzsmievaju a ona je s toho nešťastná. prosím dá sa také znamienko odstrániť tak aby nenarušilo tvar pery a ide to aj laserom?? a samozrejme či takéto zákroky robíte aj na vašej klinike a je možné odstránenie v tomto veku?? Inak knihu som nečítala, ale písala som Ježiškovi a už sa na ňu teším aj ked som za prirodzenu krasu... čo keby náhodou..
Pekný deň, doveďte neterku, ak ju znamienko trápi a posmievajú sa jej, vyšetríme ho digitálnou kamerou, ktorá ho zväčší. Potom sa rozhodneme či sa dá odstrániť laserom. Ak áno, bude to bez jazvičky:-)
26.11.2013 13:34 - otázka od Mirka
Pekný deň, chcem sa spýtať čo by bolo najvhodnejšie na jazvu po odstránení aterómu na tvári.A môže sa dermatix - gel použiť na jazvy po akné? ďakujem za odpoveď a prajem krásny deň. Všetko dobré
Pekný deň, treba pozrieť, je mnoho možností. Lokálne silikónové gely, laserové zbrúsenie, vyplnenie vlastným tukom....Treba vidieť.
26.11.2013 13:33 - otázka od Alena
Dobrý deň pani doktorka. Chcela by som vedieť, ako sa dá zbaviť kruhov pod očami.
Kruhy pod očami sa pekne odstraňujú kyselinou hyaluronovou. Aplikuje sa tupou slepou kanylou. Je to neinvazívny zákrok, ktorý nevzžaduje PN. Rada ho robím, výsledok je okamžitý a ľudia sa pre kruhy pod očami dokážu veľmi trápiť.
26.11.2013 13:31 - otázka od Jana
Pani doktorka, prosím Vás, aký je Váš názor na neinvazívnu (ultrazvukovú) liposukciu - kavitáciu? Ďakujem
Najnovšie štúdie nevykazujú veľmi dobré výsledky. Buď má prístroj príliš nizku intenzitu a neúčinkuje, alebo má prílišnú silu a hrozia nežiadúce účinky. podobne je to aj pri nekvalitných prístrojoch na kryollipolýzu.
26.11.2013 13:29 - otázka od kika
Dobrý deň, Vaša kniha, je príjemná a poučná na prečítanie. Aj keď mám 50 rokov, žiadný zásahy som si robiť nedala, a cítim sa spokojná a vyrovnaná. Prajem Vám všetko dobré.
Pekný deň, to je ten najlepší pocit aký zo seba môžte mať. Teším sa s Vami. Pekný deň.
26.11.2013 13:28 - otázka od Nino
Dobry den, vedeli by ste uviesť príklad nevydarenej plastickej operácie, konkretnych znamych osobnosti, zrejme dáte príklad zo sveta, aj ked by som ocenil viac príklad zo Slovenska. Ďakujem.
pekný deň, nevydarený je každý zákrok ktorý vidno na prvý pohľad, t.j. aj laik vidí, že osoba je zmenená. Normálny výsledok má byť estetický a má pôsobiť prirodzene. Osobne nemám rada keď sa prezentujú nafúknuté pery atd, príklady ani nemusím uvádzať vidno ich na prvý pohľad. Škodí to veci, pretože ak má dáma po patdesiatke scvrnutú peru a drobné vrásky, malé množstvo kzseliny hyaluronovej to vyrieši. Nikto nebude ani vedieť že má niečo aplikované v pere, len sama so sebou bude spokojnejšia.
26.11.2013 13:24 - otázka od jano
chcel by som sa spýtať že čo sa dá robiť s vitiligom potrebujem pomoc
Súčastné možnosti liečby sú žiaľ obmedzené. Pomáha laser, UVB terapia, skúšali sme transplantáciu vlastných melanocytov - pigmentových buniek ale je pre pacienta veľmi finančne náročná. Najprv sme skalpelom odseparovali kus kože, inkubovali v špeciálnych podmeinkach, potom kožu s vitiligom zbrúsili laserom a následne na ňu aplikovali vykultivované melanocyty. Vyzerá to nádejne, ale jednorazové inkubačné sety sú zatiaľ veľmi drahé. Verím že v blízkej budúcnosti sa vymyslí liek.
26.11.2013 13:18 - otázka od Nika
Dobrý deň p. Novotná. Ste mimo iného aj praktickou lekárkou Eriky Judínyovej, ktorá na svoj vek vyzerá strašnej dobre a zdá sa, že má aj vynikajúcu postavu, ale to môže byť iba účelový klam. Vy ste ju videli vyzlečenú, vyzerá naozaj tak dobre, či to v rámci lekárskeho tajomstva nesmiete prezradiť?
Erika vyzerá výborne, ale dôležitejšie je že je to veľmi dobrý človek na ktorého sa dá spoľahnúť. Mám ju veľmi rada.
26.11.2013 13:17 - otázka od Alenka
Dobrý deň, chcem sa spýtať prečo sa sa rozhodli stať sa lekárkou v tomto odbore, čo vás k tomu viedlo a motivovalo. Zároveň vám prajem pekný zvyšok dňa, vyzeráte velmi dobre, je vidno že sa rozumiete tomu čo robíte:)
pekný deň, po skončení štúdia som dostala miesto na kožnej klinike a následne štipendium na viedenskú kožnú kliniku kde som pracovala rok. Tam som prvý krát prišla do styku s lasermi a tým ako dokážu pomôcť pri rôznych problémoch. Po návrate som začala na slovensku pracovať s prvými lasermi a k tomu sa pridružila aj estetická dermatológia. Nebol to teda môj sen, ale keď som začala túto prácu robiť začala sa mi páčiť stále viac, pretože je v nej veľa jemnej manuálnej práce a potrebná zručnosť. Dnes ma práca maximálne napĺna a neviem si predstaviť robiť niečo iné.
26.11.2013 13:13 - otázka od Veronika
Ďakujem veľmi pekne aj ja za prianie.
:-)
26.11.2013 13:12 - otázka od mamina
Dobry den pani doktorka, Mam 29 rokov. a jemnu vrasku. - medzi ocami. co mi doporucujete? kyslelinu hylauronovu alebo botox?mam obavy, ak si to dam vpichnut ze sa mi trocha vyzdvihne čelo.. nebola som este v ziadnom centre sa na to spytat. dakujem
Ak máte mimický zlozvyk a mračíte sa aj vtedy keď nechcete, je vysoký predpoklad, že sa vráska postupom času vytvorí a bude sa ťažko odstraňovať. Malá dávka botulotoxínu Vám pomôže v tom aby ste sa nemračili keď nechcete, zároveň Vaša mimika zostane zachovaná. Je to skôr preventívny zákrok, ak sa odučíte mimovoľne mračiť, botulotoxín už nebudete potrebovať.
26.11.2013 13:10 - otázka od Peter
Dobrý deň p. doktorka. Máte celkom veľké, pekné a na pohľad pevné prsia. Je to výsledok úprav zo strany plastickej chirurgie alebo k vám bola takto žičlivá matička príroda? Prajem pekný deň
pekný deň, nemám upravené prsia. keďže som vrcholovo športovala, vždy sa mi páčili skôr malé prsia, ale čo už....každému sa páči to čo nemá
26.11.2013 13:08 - otázka od Danica
Milá pani doktorka, Chcem Vás pekne pozdraviť. Vaša kniha je príjemné a zároven poučné čítanie. Prajem aj naďalej veľa úspechov a energie. Vaša klientka Danica
Dakujem Danica, dúfam že aj pokračovanie knihy sa Vám bude rovnako páčiť.Tiež Vám prajem všetko najlepšie a teším sa že ste moja klientka.
26.11.2013 13:07 - otázka od Toky
Dobry den Saša,davaju sa skrašlit aj muži a hlavne ake partie.Dakujem
áno samozrejme, hlavne transplantácie vlasov a liposukcia bruška.
26.11.2013 13:06 - otázka od Lenka
Dobry den, mala by som 2 otazky. Kde sa este da zohnat Vasa prva kniha? A mohli by ste poradit, ktora procedura je vhodna na odstranenie kruhov pod ocami? Dakujem pekne. Vsetko dobre
Pekný deň, prvá kniha je už žiaľ vypredaná, preto som sa rozhodla napísať pokračovanie.Metódy sa opakujú a pridala som najnovšie poznatky zo svetových kongresov.
26.11.2013 13:04 - otázka od andy
Dobry den pani Novotna, su vo vasej novej knihe aj pribehy znamych osobnosti? Ak nie, na ake pribehy ste sa sustredili? Dakujem, Andy
V mojej knihe sú aj príbehy slávnych osobností, ale majú zmenené mená tak, aby ich nikto nespoznal. Vo všeobecnosti sú to však príbehy bežných ľudí, ktorí tvoria väčšinu mojej klientely. Sú to ich neobyčajné príbehy, ktoré ma zaujali a preto som ich uviedla v knižke.
26.11.2013 13:01 - otázka od Veronika
Dobrý deň prajem,ja nemám otázku iba Vám chcem popriať aby sa Vám darilo v živote,aby ste bola šťastná,zdravá a aby sa Vám splnilo všetko po čom túžite a hlavne aby Vás všetko zlé obchádzalo!Pozdravujem Vás a prajem ešte Pekný zvyšok dňa!Dovidenia.
Ďakujem aj ja Vám prajem všetko najlepšie v živote.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu