Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Silikónová sexica nemá dosť: Po troch tituloch chce byť aj najkrajšou Slovenkou!

Patrícia Ördögová sa túži stať najkrajšou Slovenkou. Zobraziť galériu (5)
Patrícia Ördögová sa túži stať najkrajšou Slovenkou.

BRATISLAVA – Vymetá jeden kasting za druhým! Súťaže krásy sú veľkým lákadlom pre množstvo mladých slečien, ktoré sa môžu pýšiť dokonalou figúrou i peknou tváričkou. Medzi ne rozhodne patrí aj Patrícia Ördögová (21) z Banskej Bystrice. Kráska s vylepšeným poprsím má na konte síce už viacero úspechov, no stále sa jej akosi máli. Silikónová sexica najnovšie zatúžila po titule Miss Universe SR 2013.

Skúsená! Finalistky jubilejného 15. ročníka Miss Universe SR sa v týchto dňoch pripravujú na veľkolepý večer, kedy sa rozhodne, ktorá z nich sa stane ďalšou držiteľkou titulu kráľovná krásy. V hre je aj šarmantná študentka Patrícia Ördögová. Tá v porovnaní so svojimi konkurentkami vie, ako chutí úspech.

Sexi tmavovláska už totiž má na konte tri tituly, ktoré sa jej v poslednej dobe podarilo zozbierať v podobných projektoch. Pred dvoma rokmi sa napríklad v súťaži eMiss 2011 stala II. vicemiss. O rok neskôr boli už jej úspechy o poznanie väčšie. Patrícia sa stala I. vicemiss v Princess of the World a pýši sa taktiež titulom a absolútnym víťazstvom vo vysokoškolskej Miss University 2012.

Zaujímalo nás teda, prečo sa Patrícia prihlásila aj do Miss Universe SR. „Urobila som tak hlavne kvôli novým skúsenostiam. A chcela som vyskúšať aj túto súťaž, povedala pre topky.sk tmavovláska, ktorá sa netají veľkými ambíciami. „Určite by som rada vyhrala. Tak, ako každá z nás. Práve preto sme tu, dodala s úsmevom Ördögová. „V živote by som chcela byť úspešná v mojej práci, ktorá ma bude uspokojovať nielen v profesijnom, ale aj v osobnom živote, uzavrela.

Patrícia Ördögová sa môže popýšiť takýmito ladnými krivkami.
Zobraziť galériu (5)
Patrícia Ördögová sa môže popýšiť takýmito ladnými krivkami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu